Kakvi su muškarci najpoželjniji

Visoki muškarci su najprivlačniji, muškarci obučeni u crno mame ženske poglede, muzikalni muškarci koji sviraju gitaru su definitivno osvajači ženskih srca…
Istraživači konstantno traže muške osobine koje su privlačne ženama, pa je muški magazin Men's Health odlučio da sva ta otkrića objedini u jedan članak i kreira profil muškarca koji je ogroman magnet za žene, koji je nazvan alfa mužjak.

Kakvi su muškarci najpoželjniji

Pogledajte šta sve oma muškarac koji bi mogao da osvoji svako žensko srce:

Visok nivo testosterona i jak imunitet. Ženama su privlačni muškarci čiji je nivo testosterona visok i pri tom imaju jak imunitet, obzirom da ga te dvije stvari povezuju sa plodnošću.

Puštena brada. Totalno glatko i izbrijano lice nikako nije u prednosti  za osvajanje žena, u odnosu na puštenu bradu. Zapravo, žene kažu kako su najprivlačniji muškarci sa onom bradom od nekoliko dana.

Duboki bariton. Muškarci sa dubokim glasom bez pogovora bude zanimanje kod žena.. Ne kaže se džabe da pjesme Beri Vajta na žene djeluju kao afrodizijak.

Kolonjska voda ili parfem. Muškarci koji koriste kolonjsku vodu imaju više samopouzdanja od onih koji ne koriste. Istraživanja su pokazala da žene za privlačnije smatraju muškarce koji se mirišu, bilo da se radi o parfemu ili kolonjskoj vodi.

Glatki ispod pazuha. Žene baš i nisu oduševljene muškarcima koji su “obrasli” ispod pazuha. Istraživanja pokazuju da žene mnogo više vole i padaju na miris glatkog muškog pazuha. 

Veliki mišići. Žene vole mišićave fit muškarce. Muški mišići su pravi magnet za žene, pogotovo one koje traže samo zabavu, pa je istina  da upravo svaki mišićavko ima najveći broj partnerki.

Crvena odjeća. Isto kao što se muški pogledi zaustavljaju na damama u crvenom, tako se i ženski zaustavlja na muškarcima koji su obučeni u crveno. Svi znamo da je crvena boja seksipila i strasti.

Brz sportski automobil. Da, da, koliko god se mi opirale, ovo kažu istraživanja. Dakle, žene preferiraju muškarce sa brzim i moćnim autom, ali samo ako su potrazi za avanturom. S druge strane, recimo, žene koje su zainteresovane za brak, ne padaju na skup i moćan prevoz.

Čvrsto rukovanje. Jak stisak znači samouvjerenost. Muškarci koji se nježno rukuju, žene smatraju za stidljive ili “mlakonje”.

Penis prosječne veličine. Žene ne žude za velikim polnim organom kod partnera. Ekstremno dug polni organ neprivlačan je za većinu žena.

Visina. U poredjenju sa visokim, niski muškarci treba mnogo više da se potrude da osvoje ženu.

Cvijeće. Muškarci koji poklanjaju cvijeće ostvaljaju jako dobar utisak na žene. Opet istraživanja, su pokazala da cvijeće istopi žensko srce toliko da će tog muškarca pored svih ostalih smatrati za najprivlačnijeg u prostoriji.

Gitara. Žene obožavaju muškarce koji sviraju i pjevaju za njih. Momci koji sviraju gitaru oduvijek izazivaju ženske uzdahe.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Bubuljice i aspirin

RECEPT
DANA

Džem od jagoda

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.