Kalkulator plodnih dana

Pripremite se na vrijeme i izračunajte datum vaše ovulacije. Naravno, ovi datumi su orjentacioni, vaša ovulacija i vaši plodni dani mogu se donekle i razlikovati, tako da ove podatke koristite samo orjentaciono, i vodite računa o zaštiti (ili suprotno), u zavisnosti od toga šta vam je cilj.

Prvi dan vašeg poslednjeg menstrualnog ciklusa:
Dužina menstrualnog ciklusa:

Kako funkcioniše

Kalkulator funkcioniše po principu da se ovulacija generalno dešava dvije nedelje prije prvog dana vašeg menstrualnog ciklusa. Tako da, za većinu nas žena, prvi dan menstrualnog ciklusa predstavlja 14-ti dan od poslednje ovulacije. Ovo pravilo je generalno tačno za menstrualne cikluse različitih dužina, a ne samo za period dužine 28 dana. I kod menstrualnog ciklusa dužine 30 dana, period ovulacije će se dogoditi 14 dana ranije.

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.