Sasvim (ne)obično vjenčanje

Zatvorite oči i zamislite svoje idealno vjenčanje. Bijela krinolina, kao sa kraljevskog bala, opušteno slavlje na plaži uz nekoliko najdražih prijatelja, strateški postavljen baš svaki cvijetni aranžman, mjesecima slagana lista zvanica i njihov raspored za stolovima... Šta se od ovog nalazi na listi vaših svadbenih prioriteta? 

Sasvim (ne)obično vjenčanje

O svim ovim zamornim pojedinostima ni sekunde nisu razmišljali Ejnsli Hačens i Sebastijen  Fodžere. Mlad i nevjerovatno kul par iz Australije pružio nam je ogromnu porciju originalnosti fotografijama svog spontanog svečanog ljubavnog udruživanja.

Fotografije koje su počele viralno da se šire svjetskim medijima prikazuju nekonvencionalno vjenčanje mladih ljudi, dajući nam do znanja kako su se vraški dobro zabavili na svom izletu u Las Vegas. Nisu bili inspirisani ničim drugim nego humorom, a upravo takve su ispale i fotografije s njihovog pohoda na meku jeftinih instant obreda vjenčanja.


S obzirom na to da su oboje već bili u braku, usaglasili su se oko toga da tim činom više ne komplikuju svoje živote niti da troše velike količine novca koje bi radije dali za putovanje. Ipak, pet godina nakon što su se upoznali u lokalnom baru i osjetili ljubav na prvi pogled, počela je da niče i ideja o Las Vegasu i nezaobilaznom Elvisu koji će im voditi obred, a vođeni isključivo dobrom zabavom.

Od pomenutog vjenčanja prošla je godina, a Ejnsli i Sebastijen su godišnjicu proveli na Baliju i ponovo poveli svoju prijateljicu koja će ih opet fotografisati – očigledno, najviše uživaju i ispred objektiva.

 

Fashion.hr

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

PILEĆE PEČENJE BIĆE SOČNO

RECEPT
DANA

Pohovani kačkavalj

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.