5 brojki zbog kojih je seks još bolji

5 brojki zbog kojih je seks još bolji

Najbitnije o seksu volimo gledati, praktikovati, a ponekad i čitati. No brojke su ono što se uz seks najčešće veže bilo da se radi o minutama izdržljivosti, centimetrima ili pak broju partnera, zato vam donosimo činjenice i brojke za koje do sada niste znali.

69- dobro poznata seksualna poza o kojoj se najviše priča i oko koje se dizalo puno prašine poza je koja se baš i ne praktikuje. Naime, nedavno istraživanje pokazalo je kako je tek 15 posto ispitanih parova i primjenjuje.

200- prosječan broj kalorija koji se sagori tokom polusatnog seksualnog odnosa. Zvuči savršeno ako uzmemo u obzir da se tek 50 kalorija više sagori tokom 45 minuta treninga koji se sastoji od brzog hodanja.

48- posto žena priznaje kako su lažirale orgazam, utješno za muški pol neće biti ni kada otkrijemo kako je isto napravilo 11 posto pripadnika njihovog klana.

34- posto žena o seksu razmišlja svakog dana. Ova brojka i ne zvuči loše iako je muški pol puno napredniji pa tako čak njih 74 posto o seksu razmišlja i do dva puta dnevno.Žene probudite se!

13- miliona žena u Americi priznalo je kako online porno filmove gledaju barem jednom mjesečno. Brojka koja se vrti oko muškaraca u ovom slučaju neka ostane nešto što možete tek pretpostaviti.

Izvor: zadovoljna.hr

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Lomljivo!

RECEPT
DANA

Čips iz mikrotalasne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.