Ovih 5 tipova muškaraca bi trebalo izbjegavati u širokom luku

Ovih 5 tipova muškaraca bi trebalo izbjegavati u širokom luku

Žene su oduvijek padale na opasne momke. Na žalost, realnost je puno okrutnija. Predstavljamo vam pet tipova srcelomaca koje bi trebalo da izbegavate ukoliko ne želite da prođete slomljenog srca.

1. Ženskaroši

Primetite li da vaš novi muškarac neprestano odmjerava žene oko vas, vrijeme je da sebi postavite pitanje: „Jesam li mu dovoljna?“. Zaljubljeni muškarac se tako ne ponaša pa ako se nađete u sličnoj situaciji, budite na oprezu.

2. Lažljivci

Iako mnogi smatraju da su sitne laži bezopasne i normalne, varate se. Osoba koja je spremna da laže da bi prikrila ili izbjegla konflikt, spremna je i na puno veće laži. Ne uzimajte ovakvu situaciju zdravo za gotovo.

3. Egotripovi

Lijepo je kada neko ima visoko mišljenje o sebi, ali kada vam to svakodnevno nabada na nos, nešto ne štima. Govori li vam gotovo svakodnevno kako treba da budete srećni što ste pronašli muškarca poput njega, vrijeme je da potražite nekog prizemnijeg. Ne dozvolite da vam usadi osjećaj manje vrijednosti.

4. Muljatori

Zaljubljeni muškarac voli da provodi vrijeme sa svojom boljom polovinom. Ako se događa suprotno, to bi mogao da bude signal da nešto ne štima. Ako ste navikli na njegovo otkazivanje večera i sastanaka zbog nekih važnijih stvari, budite spremni i na raskid. Radije nađite nekoga kome ćete vi biti najvažniji.

5. Bivši

Muškarac kojeg ste već jednom ostavili ili je otišao neka ostane prošlost. Brojna iskustva žena širom svijeta su pokazala kako naknadni pokušaji gotovo nikada ne urode plodom. Pomirite se sa činjenicom da je gotovo i krenite dalje.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako patite od mučnine u vožnji...

RECEPT
DANA

Ratatu s kobasicama

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.