Prepoznajte vjernog muškarca

Prepoznajte vjernog muškarca

Da li ponekad želite da postoji formula za lakše prepoznavanje vjernosti muškarca? Iako ne postoji 100% garancija za tako nešto, ipak odredjene karakteristike mogu da predvide da li je predodredjen da bude vjeran.  

Poštuje žene

Muškarac koji generalno poštuje ženski pol ima manje sklonosti da žene gleda samo kao objekte. Prema bihejviorističkom specijalisti i terapeutu, Patriku Vanisu, način na koji muškarac nešto radi je ustvari način na koji on sve radi. To znači da ako je on pun poštovanja prema svim ženama, sigurno neće biti zainteresovan za avanturu za jedno veče.

Emocionalno je inteligentan

Emocionalna inteligencija je veliki pokazatelj toga dali je muškarac predodredjen da bude vjeran ili ne. Kako da saznate koliko je emocionalno inteligentan? Jednostavno, obratite pažnju na to da li razmisli prije nego što reaguje i kako se nosi sa različitim raspoloženjima ljudi oko njega.

Ispunjava obećanja

Osoba koja ima integritet, svoju posvećenost pokazuje kroz ono što radi, a ne kroz ono što govori. Vjeran muškarac će održati bilo koje obećanje koje vam je dao. On će večerati s vama, čak i ako njegovi prijatelji imaju karte za utakmicu koju on baš i ne bi volio da propusti.

Ne zahtijeva konstantnu pažnju

Muškarac koji čezne za svačijom pažnjom, u stanju da totalno ignoriše ženu u tim situacijama i to vrlo lako može da predje granicu tolerancije. Ovo možda izgleda bezopasno na početku, ali ako se takav odnos nastavi, može da dodje do seksualne tenzije.

Siguran je u sebe

Nesigurnost i želja za pažnjom idu ruku pod ruku. Muškarac koji je siguran u sebe dobija za to puno priznanje od žene. Njemu nije potrebno više žena istovremeno da mu potrde tu sigurnost. Ako je on siguran u sebe, onda će lakše priznati i svoje slabosti, a da pritom uopšte ne povrijedi ego.

Ne rizikuje

Onaj ko uvijek preuzima rizike, najčešće se vodi načelom da ima šta da dobije, dok vjerni muškarac razmišlja drugačije. On ne rizikuje zato što tako može više da izgubi, nego da dobije. Vjeran muškarac vas neće iznevjeriti, jer nikada neće rizikovati da izgubi vašu ljubav i povjerenje.  

Zahvalan je

Čovjek koji cijeni život i ono što ima, osjeća se ispunjenim i zbog svoje vjernosti. On je uvijek zadovoljan sa tim što ima i ne traži uvijek više i uvijek bolje. Jednostavno, vjeran muškarac je zahvalan za ono što već ima u životu.

Zna da komunicira

Umjesto da ignoriše probleme i da suzbija negativna osjećanja, vjerni muškarac ima sposobnost da bude otvoren u pogledu svojih emocija. On nema problem da kaže ženi ukoliko nije srećan ili ako njegove potrebe nisu ispunjene. Isto tako, pokazaće i kad je tužan i potišten.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Jelenska koža

RECEPT
DANA

Zapečena junetina sa makaronama

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.