Neke istine o seksu

Neke istine o seksu

Seks! Važan je za muškarce, žene i parove širom planete. Ali ima uvijek ima ono "ali". Bez obzira koliko imate iskustva, koliko poznajete poze, erogene zone i šta osoba sa kojom ste, voli, postoje neke sitnice koje, nekako, većina nas previdi. Evo nekih istina o seksu, koje možda i niste znali!

Ma baš je njega briga da li ste se obrijale. Ne pravite dramu oko toga. Ukoliko niste odgajili prašumu, budite sigurni da ga o neće poremetiti ni najmanje.

Da, i mi to radimo. Masturbiramo, da, da. Bez obzira da li uzmemo stvari u svoje ruke ili se pomažemo raznim spravicama na baterije. Znači, nije to rezervisano "samo za dečkiće".

Pretvaranje da ste doživjeli orgazam stvarno nema poentu. Pokažite mu šta želite da biste dobili šta želite.

Prije no što počnete da objašnjavate kako ste umorne ili vas boli glava, razmislite da li je to zapravo istina, pa se tek onda počnite braniti od njegovih napada. Šanse da je akcija prije spavanja ono što vam je zaista potrebno poslije napornog dana, zapravo su jako velike.

Dame imaju prednost! Imaćete više volje da pružite, ukoliko ste već dobile svoje.

Prije no što vam sve lađe potonu, dok mislite kako ste jedina žena koja ne može da doživi orgazam za vreme seksa, pa ne može, znajte da blizu jedne trećine žena na svijetu brine istu brigu. Niste poseban slučaj!

Učinite prvi korak, zašto da ne? Pa 'ajte molim vas, 21. je vijek. Ne moramo više samo da ležimo i čekamo. A i vrlo je moguće  da će vas baš ta promjena uzbuditi. A tek njega!

I dječaci vole da se maze. Za vrijeme seksa i muškarci i žene luče oksitocin koji pojačava želju za intimnošću i stvara osjećaj povjerenja.

Začinite malo stvari. Obucite seksi rublje ili mu se pridružite pod tušem ili kuvajte goli. Bez obzira šta uradite, promjena seksualne rutine je zabavna za oboje!

I zapamtite, on misli da ste seksi, bez obzira na sve. Prekinite više da brinete!

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako vam jelo prigori prilikom kuvanja...

RECEPT
DANA

Kajgana iz rerne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.