Omiljena boja i seks

Omiljena boja i seks

Boja odjeće koju nosite, auto koji vozite, boja u vašem domu i druge slične stvari mnogo govore o vašem seksualnom životu. Psiholozi su odavno utvrdili vezu izmedju boja i seksa, a na vama je samo da pronadjete svoju omiljenu boju i da pročitate tumačenje.

Crvena- simbolizuje strast i karakteristična je za osobe koje znaju da uživaju u seksu i da se potpuno prepuste strasti. Ponekad su skloni agresivnom pristupu suprotnom polu. Ako se spoje dvije osobe koje vole crvenu boju, veza će sigurno biti bogata eksperimentima, istraživanjima i novim stvarima.

Žuta- ako volite žutu boju, znači da obično kontrolišete svoje seksualni nagon u krevetu se prepuštate partneru. Nikad ne odbijate tudju inicijativu i rijetko namećete sopstvene želje. Najvažnije vam je da druga strana bude zadovoljna.

Zelena- ljudi koji imaju afinitet prema zelenoj boji su nježni i osjetljivi kada je u pitanju seks. Žena koja voli ovu boju, cijeli život će voditi ljubav kao da je prvi put, dok će muškarac svojoj partnerki ispunjavati sve želje.  Oboje su vjerni i lojalni osobi sa kojom su i ne mogu ni da zamisle da je prevare.

Plava- za obožavaoce plave boje, seks je jedan vid umjetnosti, pa je zato njihov pristup istom vrlo elegantan. I muškarac i žena u potpunosti uživaju u ljubavnoj igri.

Ljubičasta- Oni koji vole ovu boju, seks ponekad doživljavaju kao gubljenje vremena. Žene koje vole ljubičastu više će se brinuti kakva im je frizura, nego da li je partner zadovoljan, a muškarac će seks vrlo često imati iz obaveze, a ne iz zadovoljstva.

Siva- ovo su neodlučni i nesigurni ljubavnici. Često im je potrebno mnogo vremena da donesu neku odluku. Seks gledaju samo kao način na koji će zadovoljiti potrebe.

Roza- obožavaoci roze boje su vrlo skloni flertu i prevarama.  Žene koje preferiraju ovu boju ponekad traže i mnogo više, nego što su same spremne da pruže. Muškarci često mijenjaju partnerke i bez ikakvih problema se u upuštaju u avanture sa nepoznatim ženama.

Narandžasta- Muškarci i žene koji vole ovu boju uživaju u seksualnim fantazijama. U krevetu  šapuću nježne riječi i obožavaju da se maze poslije seksa. Ako nisu zadovoljni osobom sa kojom su, teško će to priznati ikome, pa čak i sebi.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da biste sačuvali povrće bar neko vrijeme...

RECEPT
DANA

Uštipci od palente - Hush Puppies

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.