Veza sa starijim muškarcem

Da li zbog činjenice da žene sazrijevaju brže od muškaraca ili zbog nekog osjećaja sigurnosti kada izlaze sa starijim muškarcima, žene ovaj fenomen prati već dugo, dugo vremena. Kako god, ali treba da znate da postoje neka pravila kojih treba da se držite kada izlazite sa starijim muškarcem.
Veza sa starijim muškarcem

Držite se trenutka

Nema potrebe da se spominju stvari iz prošlosti koje bi mogle da prodube razliku vaših godina. Izbjegavajte izjave tipa: “ kad si ti diplomirao, ja sam imala samo 10 godina.” Ova rečenica vašem muškarcu šalje poruku da ste nesigurni po pitanju razlike u godinama, iako vi možda tako i ne mislite.

Klonite se uloge djeteta

Jednu stvar moramo jasno da rasčistimo: On nije i nikada, baš nikada biti vaš otac. U trenutku kada se odlučite za vezu sa starijim muškarcem, trebalo bi da ste nezavisni i samostalni i svakako bi se trebali pobrinuti da on to zna. Ista stvar važi i za njega. Pokažite mu da želite da u vezi budete ravnopravni s njim i da niste neko koga može da kontroliše, kao ćerku. Ukoliko vaš čovjek to ne razumije i i dalje želi kontrolu nad vama, spakujte se i krenite dalje, jer to će uvijek ostati tako.

Razmotrite životne ciljeve

Razlučite da li su vaši ciljevi isti. Ako vi želite djecu s njim, a on smatra da je završio sa tom fazom svog života i ne želi da čuje za bebu, ta veza nikada neće funkcionisati.  Ako želite stabilnu i dugoročnu vezu, onda treba da imate iste ciljeve i zajedno bi trebalo da radite na tome da ih ostvarite.

Budite svoji

Činjenica je da ste ga i u početku privukli onakvi kakvi i jeste, tako da sada nema potrebe da se nešto mijenja. Ako konstantno pokušavate da živite po njegovim očekivanjima ili pokušate da se promijenite da biste bili s njim, to neće ići tako, neće funkcionisati.

Ne bojte se da odrastete

Svi mi treba da sazrijevamo i odrastemo, u bilo kojoj vezi, pa zašto bi onda ova bila drugačija. Definitivno će biti situacija kroz koje je vaš dragi prošao i gdje će vam biti potrebno njegovo životno iskustvo i on to treba da razumije.

Dakle, dok god vaš stariji muškarac razumije vaše mlade godine, a vi njegove zrele godine i životno iskustvo i dokle god budete oboje uključeni u sve životne situacije, jaz razlike u godinama ne bi trebalo da postoji i veza bi trebalo da funkcioniše sasvim lijepo.

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Kad zagori pasulj...

RECEPT
DANA

Indijaneri

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.