Pogrešne stvari kojima želimo privući muškarce

Žene rade mnogo toga u nadi da će privući mušku pažnju. Dok su neke stvari djelotvorne, druge vam neće donijeti željeni rezultat. Otkrivamo vam čime zapravo odbijate muškarce.

Pogrešne stvari kojima želimo privući muškarce

Previše šminke

Šminka bi prvenstveno trebala služiti za sakrivanje mana i isticanje prednosti. Pretjerivanjem nećete postići željeni rezultat. Ako je sve na vama lažno, on će lako pomisliti da je i vaš karakter „našminkan“. Muškarci više vole prirodnu ljepotu, pa se stoga nemojte skrivati iza slojeva šminke.

Izbjegavanje hrane

Mnogim muškarcima naše brojanje zalogaja i kalorija nije nimalo privlačno. Većina muškaraca voli žene koje imaju apetit i koje uživaju u hrani.

Slaganje sa svime što kaže

Time što ćete se slagati sa svime nećete ga pridobiti. Razgovor sa nekim ko nema vlastitog mišljenja jednostavno ne može biti zanimljiv.

Pretjerivanje sa komplimentima

Svako voli čuti kompliment, ali ako pretjerujete nijedna pohvala se neće činiti iskrenom. Ako želite privući njegovu pažnju slobodno mu uputite kompliment, ali budite umjereni.

Pretjeran fizički kontakt

Poneki dodir tu i tamo daće mu do znanja da ste zainteresovani, ali pretjerivanjem ćete postići kontra efekat. Ako ne želite djelovati prenapadno, budite umjereni sa pipkanjem.

 

ljepota.ba

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Kupku za opuštanje...

RECEPT
DANA

Zimski cvjetići

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.