Saznajte šta o vama govori vaša omiljena seks-poza

Način na koji najčešće vodite ljubav nije slučajan, već i te kako može da otkrije pojedine osobine i vaše karakterne crte.

Saznajte šta o vama govori vaša omiljena seks-poza

Nije svejedno da li seks najčešće imate u misionarskoj, doggy ili nekoj sasvim trećoj pozi. Baš kao što i nije isto ukoliko preferirate uobičajeni, oralni ili analni seks. Sve su to pojedinosti koje mnogo toga mogu da kažu o vama. Da li ste nevaljali? Da li ste smjeli? Koliko daleko ste spremni da odete? Pitate li se šta način na koji sprovodite igrice u krevetu otkriva o vašoj ličnosti? Upravo ćete saznati.

Žena gore

Ako ste žensko i uživate u određivanju ritma tako što ste gore, vi znate šta želite u životu. Štaviše, kad jednom odredite svoj cilj, ništa ne može da vas spriječi u njegovu ostvarivanju – bilo da je u pitanju kupovina stotog para cipela, dobijanja posla za koji su vam svi rekli da nemate šanse ili pronalazak partnera za kojeg su vaše najbolje prijateljice uvjerene kako “takav muškarac ne postoji”.

Seksi gnijezdo

Uživate li pak u vođenju ljubavi s boka, dok partner leži blizu vas i nježno vas miluje, vrlo ste emotivni i senzitivni. Od partnera očekujete potpunu predanost, kako emotivno, tako i fizički, vaš seks je dug, ispunjen nježnim poljupcima i blagim dodirima.

Doggy style

Ako vam je pak omiljeni doggy style, vi ste tip osobe koji u poslovnom okruženju ostavlja utisak organizovane, sposobne, ali i pomalo zatvorene osobe. Ali, čim sa sebe skinete poslovno odijelo, na vidjelo izlazi vaša prava divlja priroda. Volite intenzivan i strastven seks i tražite partnera koji može da prati vaš tempo.

Seks stojeći

Ako volite seks dok stojite, život posmatrate kao takmičenje i važno vam je da dokažete drugima da ste najbolji. Moguće je da ćete teško pronaći partnera kojem je ideja romantičnog dejta da istrči polumaraton, ali kad se jednom sretnete, ništa vas neće razdvojiti niti spriječiti u ostvarivanju svega što ste zacrtali.

Seks ispred ogledala

Gledate li se tokom seksa u ogledalu, za vas je život pozornica. Dok ste odrastali, vjerovatno ste organizovali predstave u kojima ste imali glavnu ulogu i tako zabavljali roditelje i prijatelje. Obožavate kad vas gledaju, bilo na plesnom podijumu, poslovnom sastanku ili u spavaćoj sobi. A ako pritom imate ogledalo, da i sami možete da razmotrite sopstveno izvođenje – niko tada nije sretniji od vas.

 

24sata.hr

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da se naočare ne zamagle...

RECEPT
DANA

Slana štrudla

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.