Trenirati gladan? To nije najbolja ideja!

Sponzorisana objava

Vječita dilema svih ljubitelja treninga je – da li treba jesti prije i nakon treninga. Savjetnici za ishranu slažu se u jednom - ukoliko želite da postignete maksimalan učinak na treningu, potrebno je da jedete, ali nikako ne smijete zanemariti ŠTA jedete prije i nakon treninga. Junk food? Nikako!

Trenirati gladan? To nije najbolja ideja!

Prije treninga treba da uzmete hranljiv obrok, koji neće opteretiti vaš stomak, a vašim mišićima će dati neophodnu “energiju” za trošenje. Ekonomično spakovan Vitalia Musli sa sirovim sjemenkama i voćem je prava uvertira za uspješan trening.

Iz više razloga – kombinacija je nekoliko vrsta cjelozrnastih žitarica, velike količine dijetalnih vlakana i izvor proteina biljnog porijekla. Uz to možete da birate ukus koji vam najviše odgovara, a ima ih pet - Musli Klasik, Musli Egzotik, Musli Šumsko voće, Musli Orašasti plodovi i Musli Čokolada.

Musli Klasik u sebi ima sušeno voće (suvo grožđe, šljive, jabuke) koji su dodatni izvor energije. Musli Egzotik između ostalog čine sirovi kokosovi listovi koji su izvor zdravih zasićenih masti idealnih za regulaciju metabolizma masti. Musli Šumsko voće u sebi krije veliku količinu vlakana, odličan je izvor vitamina B, K, E, D, koji pomažu u raznim metaboličkim funkcijama. Musli Orašasti plodovi sadrži 17% sirovog orašastog voća koji su izvor proteina i omega 3 i 6 masnih kiselina. Musli Čokolada sadrži 20% čokolade - bogate polifenolima i endorfinima koji stimulišu lučenje serotonina (hormona sreće).

Nakon što ste zdravo nahranili svoj organizam i odradili zahtjevan trening, do prvog obimnijeg obroka, počastite sebe zdravim i ukusnim Vitalijinim Raw Bars.

I Raw Bars sirove veganaske pločice su vam dostupne u više kombinacija ukusa - urma, orah, jagoda i kinoa, urma, badem, čia i kakao ili urma, smokva, amarant i indijski orah.

Zašto su ove pločice zdrava zamjena za obične slatkiše? Jer su cold pressed, odnosno minimalno prerađene i sadrže sve originalne enzime i hranljive sastojke. Sadrže više od 80% voća, a glavni sastojak ove tri kombinacije je urma, koja sadrži 11% dnevne doze gvožđa, minerale - kalcijum i magnezijum i vitamine B i E.

Neka vam zdrava ishrana pređe u laganu naviku, a moto svakog obroka bude - Junk free, guilt free!

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Lomljivo!

RECEPT
DANA

Čips iz mikrotalasne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.