Balansirana ishrana za spreman doček „bikini sezone“

Proljeće je idealan period za početak zdravog načina života, a jutro je pravi trenutak da promijenite svoje navike.
Balansirana ishrana za spreman doček „bikini sezone“

Iako mnogima ljeto još uvijek izgleda daleko, neće proći mnogo vremena, a počećemo da razmišljamo o tome kako da prikrijemo višak kilograma koji smo dobili u toku zime. Hranljiv doručak pomaže u održavanju vitke linije, a odabir pravih namirnica doprinijeće održavanju balansa vašeg organizma.

Kada ljeto počne da se bliži često se odlučujemo za „brza“ rješenja, započinjemo da držimo popularne dijete ili preskačemo doručak kako bismo se riješile viška kilograma, međutim, izbjegavanje doručka neće pomoći u gubitku kilograma, već će naprotiv, usporiti metabolizam.


Kako biste i ove sezone bile spremne za vaš omiljeni bikini i održale željenu liniju, Nestlé FITNESS Bikini plan obroka je savršen za početak zdravijeg životnog stila. Dovedite svoje tijelo u željenu formu, na jednostavan i dobar način, prateći specijalni  program u trajanju od 14 dana.

Za postizanje najboljih rezultata, zamijenite doručak i još jedan obrok Nestlé FITNESS Bikini Ready žitaricama u periodu od dvije nedelje. Unosite puno voća i povrća, hranu sa niskim procentom masti i ne zaboravite da redovno vježbate!  

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Engleske prženice

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.