Kako stare razni horoskopski znaci?

Kako stare razni horoskopski znaci?

Svako od nas stari na drugačiji način. Na to utiče tip temperamenta, karakterne osobine, jake i slabe strane.

Ali postoje neke opšte tendencije, koje određuju isti tip ponašanja horoskopskih znakova.

Čitajte o sebi i prijateljima, biće vam interesantno!

Ovan

Ovnovi ignorišu svoje godine, žive u datom trenutku, bodri su i mladi do kraja života. U 60-oj nose „kožnu jaknu“, i ispoljavaju toliko energije, o čemu neki dvadesetogodišnjaci ne mogu ni da sanjaju. 

Bik

Bikovi vole malo više da pojedu, pa zato s godinama mogu dobiti na kilaži. Nisu gipki ni fizički, ni psihički, ali su izdržljivi, i žive dugo.

Blizanci

Blizanci još u mladosti zadaju sebi ciljeve i dolaze do njih. Čak i u kasnim godinama nastavljaju da rade, napreduju i razvijaju se.

Rak

Rakovi se dijele na dva tipa: onaj koji nikada ne stari i onaj koji u starosti podsjeća na majku Terezu. Traže poštovanje, postaju prave babe i djedovi.

Lav

Lavovi su staloženi i snishodljivi. U starosti su već iskusni ljudi, spokojni su, žele da budu autoritet i uzor mnogima.

Devica

Djevice počinju negativno da prihvataju svijet oko sebe s godinama. Kritične su, nastoje da ostanu u formi, brinu o zdravlju, teže savršenstvu u svemu. U starosti su strogi, pametni, i njegovane dame i gospoda. 

Vaga

Vage brinu o svom izgledu, podmlađuju se i umišljaju da izgledaju mlađe, nego što to jesu.

Škorpija

Škorpije su važne i ugledne. Misle za sebe da su filozofi, da su mudri, ali su previše skoncentrisane na svoje ciljeve i ubjeđenja. Tvrdoglave su i nametljive.

Strijelac

Strijelčevi se trude da ne primjećuju starost i očekuju komplimente za izgled. Privlačnost i seksepil zadrže i do pozne starosti.

Jarac

Jarac se rađa kao „mali starac“, mudar je i ozbiljan, odgovoran i spokojan. A onda s godinama postane veseo i djetinjast.

Vodolija

Vodolije su neobično ozbiljne. S godinama mogu da postanu ekscentrične, ne mare za tuđe mišljenje i nepredvidive su.

Ribe

Ribe se mnogo plaše starosti, zato stalno podvlače crtu da vide kakav je bilans, sumiraju rezultate. Zbog pretjerane brige mogu da žive kraće, nego što bi inače.

 

Poklapa se, zar ne? Pokažite ovo svima, neka čitaju i analiziraju ponašanje svojih baba i djedova, a neka i sami znaju šta ih čeka u budućnosti!

 

femina.com

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako vam jelo prigori prilikom kuvanja...

RECEPT
DANA

Kajgana iz rerne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.