Ublažite crvenilo zelenom salatom

Ublažite crvenilo zelenom salatom

Nema sumnje da je samo njegovana koža - lijepa i blistava. Ako redovno brinete o njoj, ona će vam to sigurno vratiti - jedrinom i sjajnom bojom.

A ukoliko je još vaš izbor za njegu prirodan proizvod, onda stvarno nemate razloga za brigu. Naš prijedlog je da probate sa zelenom salatom. Ne samo da je bogata vitaminima A, C, E, B1, B2, B3 i B6, nego sadrži i mnogo kalcijuma, magnezijuma, gvožđa i bakra. Iskoristite zato njene blagodeti i napravite preparate koji će vam u ovim sunčanim danima nahraniti lice.

Losion od zelene salate ublažava crvenilo kože za koje je krivo sunce. Osim toga, poznat je i kao "otrov" za akne. Potrebno je da listove ovog povrća kuvate na laganoj vatri oko sat i po. Kada ih procijedite, bacite ih, ali sačuvajte dobijenu tečnost. Nju ćete upotrijebiti kao losion, čiji je rok trajanja tri dana, ali je važno da ga čuvate na tamnom i hladnom mjestu.

 

nezavisne.com

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Govedji gulaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.