Kako učiniti da vaše lice izgleda mršavije

Kako učiniti da vaše lice izgleda mršavije

Evo kako:

1. Nabavite dvije nijanse rumenila, jednu tamniju, jednu svijetliju. Da biste bili sigurni da te dvije nijanse idu zajedno, najbolje bi bilo da nadjete komplet u kojem su nijanse već ukomponovane zajedno.

2. Nanesite svoju uobičajenu podlogu i tečni puder ili puder u kamenu, pa čak i ako nije u boji vašeg tena, da prikrijete sve nedostatke na koži.

3. Svijetlije rumenilo nanesite kružnim pokretima na jabučice obraza. Kako ćete naći jabučice? Samo nabacite osmijeh!

4. Sledeće, pratite liniju kostiju vaših obraza i brzim pokretima nanesite tamniju nijansu rumenila.

5.  Uklapanje, uklapanje, uklapanje...Ključ ovog trika je da stvorite dimenziju, jer sigurno ne želite da se vide jaki prelazi izmedju prirodne boje vaše kože i rumenila (pri tom mislimo na pruge po obrazima).

6. Nanesite manju količinu svijetlijeg rumenila preko nosa i čela da biste dodali ekstra “sjaj” na vaš ten.

Još par savjeta:

1. Ne zaboravite uklapanje. Moguće je da ćete prvih nekoliko puta imati te neželjene prelaze i linije po licu, ali ne odustajte!

2. Provjerite svojih ruku djelo pod različitim tipovima svjetlosti. Prirodno svijetlo je najbolje da provjerite koliko ste uspjeli u uklapanju rumenila i da li su te dvije nijanse rumenila kompatibilne.

3. Ne nanosite “brdo” rumenila na obraze. U ovom slučaju “manje je više”.

Kada birate nijansu rumenila, razmislite koje boje su vam obrazi nakon vježbanja i to je to. To je vaša prirodna boja rumenila.

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Mirisno usisavanje

RECEPT
DANA

Punjeni francuski hljeb

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.