Evo o čemu treba da vodite računa kada kupujete četku za kosu

Treba vam nova četka, a želite onu koja neće uništiti vašu kosu nego je dodatno njegovati?

Evo o čemu treba da vodite računa kada kupujete četku za kosu

Ovo su četke za svaki tip kose koje većina žena preporučuje:

1.    Zamršena kosa – Ukoliko je vaša kosa zamršena i inače imate problema sa češljanjem onda je četka poput Goody Gelous Grip Cushion Brush najbolja za vas. Četka sadrži ione koji pomažu prilikom raščešljavanja.

2.    Putna četka – Ukoliko ste često na putu ili u žurbi, a češljanje vam zbog toga ne pada na pamet onda je četka za vas Sephora Pop-Up Travel Brush. Mala i praktična, a vaša kosa će vam sigurno biti zahvalna na njezi.

3.    Kovrdžava kosa – Četka poput Aveda Wooden Paddle Brush kojom možete češljati vašu kovrdžavu kosu, a da ona pritom ne zapinje.

4.    Kovrdžava i zamršena kosa – Sa četkom poput Revlon Oval Cushion Brush možete pročešljati čak i najsitnije kovrdže. Ona ujedno kosi daje sjaj, može se koristiti za masažu tjemena, a jednostavna je i za održavanje.

5.    Oštra kosa – Četka poput Sonia Kashuk Hair Brush će vašu kosu samo kroz nekoliko češljanja učiniti glatkom i mekanom.

6.    Ravna kosa bez sjaja i volumena – Za vašu kosu je potrebna četka poput Spornette DeVille Boar Bristle Paddle Brush koja kosu njeguje, čini mekom i sjajnom, a dodaje i volumen.

7.    Gusta i teška kosa – Četka poput Umberto Banana Brush s kojom je većina žena zadovoljna. Možete koristiti čak odmah poslije pranja, tijekom feniranja ili kasnije za održavanje.

 

Izvor: ljepota.covermagazin.com

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Lomljivo!

RECEPT
DANA

Čips iz mikrotalasne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.