Ideje za poklon za Dan zaljubljenih

Kada govorimo o poklonu za Dan zaljubljenih, činjenica je da zaista postoji bezbroj mogućnosti koje samo treba uskladiti s onim što voli naš partner, duhom naše veze i budžetom kojim raspolažemo. Naravno, vrlo važnu ulogu u izboru poklona igra i kreativnost, kao i želja da ostavimo utisak na našeg partnera, te da naš poklon bude jedinstven i nezaboravan.

Ideje za poklon za Dan zaljubljenih

Pokloni za nju

Muškarci kojima nedostaje inspiracije ili izabranicu ne poznaju dovoljno dugo, neće pogriješiti ukoliko kao poklon za Dan zaljubljenih izaberu bombonjeru i buket cvijeća. Klasični pokloni kojima se odaje čast ženstvenosti i odražava kavaljerstvo uvijek su poželjni i privlačni.

Dobar izbor jeste i nakit, bez obzira na to da li je u pitanju zlato, srebro ili pak bižuterija, u vidu lančića ili narukvice, broša ili minđuša, jednostavnog ili ekstravagantnog dizajna, budući da nakit u sebi uvek nosi trag neprolazne elegancije i intimne nježnosti, ili čak može biti odraz svojevrsnog stila.

Za one smjelije, kao poklon za Dan zaljubljenih odličan izbor može biti i donji veš, čipkast, nježan ili sveden, klasično crn ili u boji ljubavi. Nadasve ženstven i senzualan, kojim se upravo ističu čari ljubavne intime.

Pokloni za njega

Ukoliko želimo da istaknemo muškost i eleganciju partnera, najčešći izbori poklona za Dan zaljubljenih namenjenih jačem polu jesu predmeti od kože, poput novčanika, kaiša, tašni, što se nerijetko nalazi i u setovima. Za one klasičnijeg stila odjevanja, podesne su manžetne ili kravate.

Ne smijemo zaboraviti da i muškarci vole nakit, naročito oni koji njeguju specifičan, na primjer rok ili pank stil oblačenja, te srebrno prstenje ili minđuše mogu biti vrlo zanimljivi pokloni za Dan zaljubljenih.

Pokloni za oboje

Mnogi parovi praktikuju da poklon za Dan zaljubljenih bude nešto u čemu će oboje uživati i po čemu će taj dan pamtiti. Tako su za Dan zaljubljenih česte romantične šetnje, odlazak na ručak ili večeru, u poslastičarnicu, u bioskop ili pozorište, na koncert, izlet ili u spa centar. Ima li šta ljepše nego kada dvoje koje se vole dan posvete sebi i svojoj ljubavi? To je dan kada je svima dopušteno da budu romantični, a za to nam ne treba mnogo – da bismo bili romantični potrebno je slušati unutrašnji osjećaj radosti koji pruža osoba kraj nas. Takođe, Dan zaljubljenih možemo proslaviti i u našem domu i upravo tako stvoriti neke od najemotivnijih uspomena. Spremiti večeru za dvoje, postaviti je uz cvijeće i svijeće, uz dobro vino i nježnu muziku, nakon koje slijedi ljubavni film.

Stvorimo uspomene

Iako se prilikom osmišljavanja poklona za Dan zaljubljenih trudimo da budemo originalni i izbjegnemo klišee, ponekad baš taj kliše može biti provjeren i pouzdan izbor. Ipak, bez obzira na izbor poklona, možemo dodati svojevrstan začin cijelom poklonu, nešto „naše”. Na primjer, ukoliko svojeručno napišemo nekoliko emotivnih poruka, pismo, par stihova ili pjesmu, napravimo čestitku ili kolaž od naših fotografija, odnosno upotrebimo maštu i stvorimo neki unikatan detalj, nešto oslikamo ili samo osmislimo specifičan način na koji ćemo predati poklon, baš to činiće da sâm poklon ima neprocjenjivu vrijednost i postane nezaboravna uspomena.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Čarolija bijelog krejona

RECEPT
DANA

Zapečene palačinke sa porilukom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.