Ove sezone biramo boju šljive!

Sigurno ste već primijetili da je boja šljive ove jeseni popularna, a kako i ne bi bila kad je tako moćna i zavodljiva!?

Ove sezone biramo boju šljive!

Prednost ove tople boje je što stoji i plavušama i brinetama, a bez obzira na to da li odlučite da ova boja dominira vašim dnevnim ili večernjim izgledom, nećete pogriješiti.

Pronašli smo za vas nekoliko predloga kako da ovu boju kombinujete. Kao što možete da vidite, detalji u ovoj boji izgledu daju prefinjenu notu, a odlično se uklapa i u ležeran i u elegantan stil.

Asesoari, obuća i šminka u ovoj boji takođe odlično izgledaju i savršeno se slažu sa odjevnim komadima u nijansama sive, žute, oker, senf, braon i ostalim jesenjim pastelnim bojama.

Naravno, najvažnije je da se dobro osjećate u kombinaciji koju odaberete i zato isprobajte različite spojeve, igrajte se bojama, kombinujete, pronađite onaj koji vama najbolje pristaje i uživajte u prefinjenom kolioritu.

Pripremila: Danchy

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Mirisno usisavanje

RECEPT
DANA

Punjeni francuski hljeb

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.