Pantone objavio listu najpopularnijih boja za jesen 2013.

Pantone objavio listu najpopularnijih boja za jesen 2013.

Kompanija “Pantone”, koja je već skoro pola vijeka neprikosnoveni autoritet kada su boje u pitanju, i ove sezone pomaže dizajnerima u plasiranju najpolularnijih tonova za jesen 2013 godine. Od samog početka kompanija služi kao inspiracija mnogim dizajnerima svojim proizvodima, uslugama i inovativnim tehnologijama u cilju omogućavanja potpunog doživljaja novih tonova, ali i u njihovom izražavanju kreativnosti.

"Kao što se lišće mijenja u jesen, tako će kupci moći da uživaju u raznovrsnim mogućnostima koje donose najnovije modne kreacije. Paleta za jesen 2013. omogućava raznovrsnost i eksperimentiranje bojama." Rekla je Leatrice Eiseman, izvršna direktorka Pantone Color Instituta.

Svaka sezona donosi novu paletu, ali smaragdno zelena boja koja je obiljležila cijelu 2013. godinu i dalje će nastaviti da svjetluca donoseći luksuz i eleganciju dok će žućkasto-zelenkasta "Linden Green" nijansa donijeti lakoću i svjetlinu dubljim jesenjim tonovima. Ukoliko pokušate da ove dve boje kombinujete sa "Mykonos Blue" nijansom, svakako ćete biti u trendu.

Egzotična tamno ljubičasta "Acai" nijansa će ove jeseni doprinijeti tanajstvenom izgledu, a moći ćete je jednostavno i lako kombinovati sa drugim bojama vaše jesenje garderobe.

Još jedna nova boja koja će biti u trendu ove jeseni je"Samba" crvena sa kojom ćete izgledati glamurozno. "Koi", lijepa narandžasta nijansa sa blistavim i svetlucavim nijansama će svakako poslužiti da budete primjećeni.

Sljedeća na listi hit boja je nijansa po imenu "Deep Lichen Green" koja vuče na maslinasto zelenu a tu su još "Turbulence" tamno siva i "Carafe" smeđa.

 

Žena.hr

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Govedji gulaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.