4 modna komada koje muškarci preziru

Svaka žena koja sa zadovoljstvom odabere svoj omiljeni modni komad te ga s ponosom nosi smatra da u njemu izgleda lijepo i poželjno, ali ponekad muški mozak ne funkcioniše na istom nivou pa ono što je nama lijepo i trendi oni smatraju pravom katastrofom. Donosimo 4 modna komada u kojima nas muškarci nikako ne žele vidjeti

4 modna komada koje muškarci preziru

Široke haljine

Duge i kratke haljine širokog zvona kroja za muškarce su samo loš odabir. Haljina koja će naglasiti ženske obline za njih je uvijek bolji odabir, osim ako ste u drugom stanju.
Ali bez obzira na želje i prohtjeve suprotnog spola sumnjamo da će bilo koja žena iz svog ormana ukloniti omiljenu baby doll haljinicu koja je savršeno oružje protiv PMS-om izazvane nadutosti.

Uggsice

Ovaj model udobnih čizmica koje komotno mogu konkurisati toplim papučama muškarci od prvog dana kada su ih ugledali na elegantnim ženskim nogama jednostavno preziru, pa ih nazivaju 'anti štikle'.
Iako smo svjesne da su ove 'bucmaste', glomazne čizme različitih boja, veličina i modela prave male trendovske buba švabe koje su se ugurale duboko u modni svijet, nisu nimalo elegantne, pa čak ni posebno lijepe, žao nam je, ali njihova udobnost ruši sve predrasude.

'Muva' sunčane naočare

Takozvane 'muva' sunčane naočare koje prekrivaju poprilično veliku površinu lica još uvijek su vrlo popularne, ali muškarcima se baš i ne svidjaju. Muškarci smatraju da su ženske oči i osmjeh najljepši ukras lica, a upravo sunčane naočare prikrivaju cijelu čaroliju ženske ljepote.

Iako su sunčane naočare omiljeni, ali i koristan modni detalj, prije nego i vi odaberete svoj 'muva' model ne zaboravite na pravilo: Nikada ne nosite naočare kada razgovarate s nekim, u zatvorenom prostoru ili kada zađe sunce.

Platforme

Muškarci se nikako ne mogu pomiriti s činjenicom da se glomazne platforme smatraju dostojnom zamjenom elegantnih štikli. S obzirom da su nešto udobnije većina ljubiteljki visokih potpetica odlučila se upravo za tu opciju, ali kako i u svemu, tako i u visini platformi važno je biti umjeren, pa mi preporučujemo prvi ili drugi sprat.

Izvor: zadovoljna.hr