Konačno! Versace kolekcija za H&M

Čekanje ogromnog broja modnih fanatika je završeno. Konačno je objavljena nova uzbudljiva kolekcija Versace-a za H&M.

Prekrasna Abi Li Keršo izgleda neodoljivo u kreacijama Donatele Versace koji oslikava već prepoznatljiv stil italijanske modne kuće.

Konačno! Versace kolekcija za H&M

„Kolekcija za H&M je suština Versace-a. Za ovu saradnju smo uzeli iz arhive i iz novijih kolekcija neke od Versace ikona, kao što su jasni, oštri printovi, grčki motivi i smjeli krojevi. Bilo je teško izabrati stavke koje ćemo ponoviti za ovu kolekciju. Neke od njih sam dizajnirala ja, a neke moj brat Djani. Jedva čekam da vidim kako će široka H&M populacija dijelove ove kolekcije učiniti svojim” – izjavila je Donatela Versace.

Kolekcija će biti lansirana 17. Novembra u 300 prodavnica širom svijeta. Cijene će se kretati od 17 eura za modne dodatke do 170 eura za kožnu jaknu.

Skoro je sigurno da će ova kolekcija dostići  uspjeh koji su prethodno imale kolekcije Karl Lagerfeld, Stela Mekartni, Džimi Ču i Lanvin za švedski modni brend H&M. Kako se vama dopada finalni proizvod ove saradnje?

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Kako iskoristiti ostatake riže

RECEPT
DANA

Francuski krompir

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.