Haljine, šljokice, Nova godina...

Haljine, šljokice, Nova godina...

Budite sigurni da ćete izgledati neodoljivo u novogodišnjoj noći budu li vam inspiracija posljednji trendovi ove sezone. Haljine su definitivno nešto što morate da imate u svom ormaru (ili popularno nazvano na našem jeziku “mast hev”) kada su vam neki formalni dogadjaji na vidiku. Zato, pogledajte ovu kratku listu  haljina koje vam predstavljamo i izaberite vašu savršenu.

Šljokice, šljokice...

Šljokičaste haljine su ekstra popularne ove godine, a najbolja stvar u vezi njih je ta da će vas svakako izdvojiti iz gomile, koliko god dizajn i kroj haljine bili jednostavani. Haljine koje karakterišu šljokice i haljine sa upadljivim ukrasima su super popularne i mogu se naći u raznim varijantama, što znači da medju njima definitivno možete pronaći neku koja odgovara vašoj ličnosti.  Smaragdna, kraljevsko plava, crna, zlatna, bijela, kao i ljubičasta, crvena, i boja kože su popularne boje za ovogodišnju novogodišnju noć, pa stoga juriš u potragu za bojom šljokica koja najviše odgovara vašem stilu.

Haljine na jedno rame

Ove haljine su savršena opcija za žene sa prekrasnim ramenima, koje žele da pokažu malo kože, ali ne i da pretjeraju. Bilo da je kratka ili duga,  haljina na jedno rame ističe gornji dio tijela, skrećući mnogo više pažnje na njega.

Pripijena haljina

Ovo je definitivno haljina o kojoj možete razmišljati samo ako imate sjajno tijelo i želite da ga pokažete. Ovaj tip haljine i te kako ističe žensku figuru i tako plijeni ogromnu pažnju. Ako se odlučite za pripijenu haljinu, pazite da ne bude prekratka, jer tako ćete otkriti previše. Trudite se da izaberete haljinu koja je odmah iznad ili ispod koljena.

Zvonasta haljina

Ova haljina ima oblik koji odgovara raznim tipovima tijela, tako da ako želite da izgledate famozno, možda baš ona može biti idealna za vas. Zvonasta haljina je dizajnirana da naglasi struk, kreirajući vrlo elegantan, klasičan izgled koji je odličan za svaku priliku. Još jedna prednost zvonaste haljine je ta što je udobna, što znači da vas ne steže kako god se okrenete.

Haljina sa resama (Flapper Dress)

Vintaž Haljina sa resama je definitivno sjajna haljina, pa još uzimajući u obzir da je riječ vintaž vrlo popularna i zastupljena u modi  ove godine. Bilo da se odlučite za  bučne 20-te i haljinu sa resama koja je kao stvorena za zavodljive pokrete koji ne mogu ostati neprimjećeni ili pak za cool stil 80-ih i haljinu koja ističe vaše obline, izgledaćete neodoljivo.

Maxi haljina 

Duge haljine od tila izgledaju očaravajuće i imaju posebnu romantičnu privlačnost koja će posebno istaći vašu ženstvenost i istančan ukus. Ove haljine mogu da budu smjele i upadljive ili svedene na minimum, zavisno od vašeg ličnog ukusa. Ali, ako volite duge, lepršave materijale, ne ustručavajte se dati ovim predivnim haljinama šansu.

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da biste sačuvali povrće bar neko vrijeme...

RECEPT
DANA

Palenta za gurmane

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.