Povratak u 70-te

Svaka od nas želi malo te stare vibre u našoj garderobi, malo esencije ere koja je prošla. Srećom, ovo je sezona kad su 70-te apsolutni hit. U ovom trendu postoji odredjena doza drskosti, pa će tako svaki pogled biti prožet senzualnošću i nezavisnošću. U daljem tekstu dajemo vam brze savjete i za dnevne i za noćne varijante...
Povratak u 70-te

Preko dana sve je komotno, ali u liniji tijela i zemljanih boja.

Birajte visoki struk, pantalone širokih nogavica sa dobro uskladjennim pojasom. Možete da probate i sa nižim strukom, ali ne pretjerujte.

Takodje, birajte prekrasne  bluze sa mašnama, a što se tiče materijala birajte svilu ili saten, što je odličan izbor za toplije dane.

Rolke nosite uvučene u pantalone ili suknje. Još jači efekat slojevitih 70-ih dodajte sa ogrlicama ili vestama.

Noću se sofisticirane dnevne 70-te okreću u glamurozni društveni krem, sa “gledaj me” svjetlucavim materijalima i uskim, uskimm krojevima senzualno pripijenim uz tijelo.

Za noćne varijante birajte svjetlucave tkanine inspirisane disko 70-im, i to, lurex ili svila, tačnije, bilo šta što ima svjetlucave niti ili šljokice.

Na “razbarušeni”dekolte obucite sako ili blejzer uparen sa pantalonama oštrog kroja.

Duge, graciozne haljine, dubokog dekoltea ili izreza su neophodne u noćnom glamuru 70-ih.

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Jelenska koža

RECEPT
DANA

Zapečena junetina sa makaronama

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.