Bluza sa mašnom - isplativa investicija

Najbolji način da osvježite svoj look nije da odete u veliki šoping koji će vam izvući i poslednju paru. Mnogo pametnije i ekonomičnije, naravno, je da “investirate” u jedan komad odjeće koji će upotpuniti  i osvježiti ono što već imate.

Bluza sa mašnom - isplativa investicija

U ovo momentu jedan od obožavanih komada odjeće su definitivno bluze sa mašnom (tie-neck bluze ) One posjeduju onaj retro, sekretarica-stil i izgledaju jako interesantno udružene sa više modernih komada.

Ono što je sigurno je da će za obični radni dan ove bluze izgledati odlično, uparene sa uskom-olovka suknjom ili ravno krojenim pantalonama. Ali, uz malo kreativnosti, možete ih “koristiti” i izvan kancelarije i sobe za sastanke.

Recimo, bluza sa mašnom u leopard printu ukombinovana sa uskim farmericama je savršen način za nošenje “animal print-a” preko dana. Ili, tie neck bluza u kombinaciji sa farmericama širokih nogavica za boemski šik izgled.

Ima mnogo toga što možete uraditi sa ovim bluzama, što znači da su i te kako “pametna investicija”.

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da biste sačuvali povrće bar neko vrijeme...

RECEPT
DANA

Palenta za gurmane

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.