Kupaći kostimi - trendovi za sezonu 2013

Obzirom da nam se ljeto opasno približilo i da je proljeće već uveliko tu, vrijeme je da razmišljamo o kupaćim kostimima koje ćemo da nosimo ove sezone. Da li vam je prošlogodišnji model kupaćeg dosadio ili jednostavno želite da osvježite svoj izgled za plažu? Zašto  da čekate ljeto i odlučujete u posljednjem momentu, kad već sada možete da vidite koji su to trendovi za ovu sezonu. Pored toga što možete da birate izmedju jednodijelnih i dvodijelnih setova, možete i da se igrate bojama i printovima. Ove godine je mnogo toga dozvoljeno.

Kupaći kostimi - trendovi za sezonu 2013

“Vintage 1950's” kupaći kostimi

Kad se spomene vintage stil kupaćeg kostima, naravno da je prvo što vam u tom trenutku padne na pamet slika Marilyn Monroe u njenom kupaćem kostimu. Ovaj stil je došao 1950-ih i ključni faktori kod njega su oblikovanje tijela i podrška. Osim toga, ovi kupaći kostimi su vrlo ženstveni, seksi i prate obline tijela. Zato su divne vijesti to da je “vintage” stil opet u modi. Kolekcije kupaćih kostima za proljeće/ljeto 2013 su pune “vintage” krojeva i printova, što daje odličnu priliku za kreiranje sofisticiranog izgleda na plaži.

 

 

Raspareni kupaći kostimi

Ponekad kad su gornji i donji dio bikinija u istoj boji ili sa istim printom, to može da izgleda “previše” i umjesto da naglase vašu ljepotu, mogu da je umanje. I za to postoji rješenje: raspareni gornji i donji dio kupaćeg kostima može biti odličan način za kreiranje razigranog i apstraktnog izgleda. Takodje, ukoliko imate više kupaćih kostima, možete da miksate i kombinujete gornje i donje dijelove i tako kreirate zanimljive komplete. Kada su u pitanju raspareni kupaći kostimi, uvijek imajte na umu da je crni bikini “vrlo dobar prijatelj”.

Kupaći kostimi sa digitalnim printom

Proljeće/ljeto 2013 je okupirano kupaćim kostimima sa digitalnim printom. Ovogodišnji najpopularniji digitalni printovi sadrže cvijeće, slike gradjevina, životinja, čak i neke apstraktne uzorke. Izaberite print koji najbolje prikazuje vašu individualnost.

Kupaći kostim u stil Grčke Boginje

Šta može da bude više seksi od izgleda grčke boginje na plaži? Ovaj stil vam daje priliku da istaknete i naglasite baš ono što treba da naglasite. Kad je u pitanju ovaj stil, možete da se igrate sa bojama. Pri odabiru pazite da se boja savršeno slaže sa vašim tenom.  

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako patite od mučnine u vožnji...

RECEPT
DANA

Ratatu s kobasicama

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.