Kupaći kostimi - trendovi za sezonu 2013

Obzirom da nam se ljeto opasno približilo i da je proljeće već uveliko tu, vrijeme je da razmišljamo o kupaćim kostimima koje ćemo da nosimo ove sezone. Da li vam je prošlogodišnji model kupaćeg dosadio ili jednostavno želite da osvježite svoj izgled za plažu? Zašto  da čekate ljeto i odlučujete u posljednjem momentu, kad već sada možete da vidite koji su to trendovi za ovu sezonu. Pored toga što možete da birate izmedju jednodijelnih i dvodijelnih setova, možete i da se igrate bojama i printovima. Ove godine je mnogo toga dozvoljeno.

Kupaći kostimi - trendovi za sezonu 2013

“Vintage 1950's” kupaći kostimi

Kad se spomene vintage stil kupaćeg kostima, naravno da je prvo što vam u tom trenutku padne na pamet slika Marilyn Monroe u njenom kupaćem kostimu. Ovaj stil je došao 1950-ih i ključni faktori kod njega su oblikovanje tijela i podrška. Osim toga, ovi kupaći kostimi su vrlo ženstveni, seksi i prate obline tijela. Zato su divne vijesti to da je “vintage” stil opet u modi. Kolekcije kupaćih kostima za proljeće/ljeto 2013 su pune “vintage” krojeva i printova, što daje odličnu priliku za kreiranje sofisticiranog izgleda na plaži.

 

 

Raspareni kupaći kostimi

Ponekad kad su gornji i donji dio bikinija u istoj boji ili sa istim printom, to može da izgleda “previše” i umjesto da naglase vašu ljepotu, mogu da je umanje. I za to postoji rješenje: raspareni gornji i donji dio kupaćeg kostima može biti odličan način za kreiranje razigranog i apstraktnog izgleda. Takodje, ukoliko imate više kupaćih kostima, možete da miksate i kombinujete gornje i donje dijelove i tako kreirate zanimljive komplete. Kada su u pitanju raspareni kupaći kostimi, uvijek imajte na umu da je crni bikini “vrlo dobar prijatelj”.

Kupaći kostimi sa digitalnim printom

Proljeće/ljeto 2013 je okupirano kupaćim kostimima sa digitalnim printom. Ovogodišnji najpopularniji digitalni printovi sadrže cvijeće, slike gradjevina, životinja, čak i neke apstraktne uzorke. Izaberite print koji najbolje prikazuje vašu individualnost.

Kupaći kostim u stil Grčke Boginje

Šta može da bude više seksi od izgleda grčke boginje na plaži? Ovaj stil vam daje priliku da istaknete i naglasite baš ono što treba da naglasite. Kad je u pitanju ovaj stil, možete da se igrate sa bojama. Pri odabiru pazite da se boja savršeno slaže sa vašim tenom.