Monohromna jednostavnost

Audreysdream

Monokromna kombinacija sastavljena pretežito od tamnih nijansi naizgled prkosi jesenskom šarenilu predivnog sunčanog dana. No, ona nikako nije slučajno odabrana već pomno osmišljena i to upravo kako bi se stopila s ambijentom u kojemu je odrađen shooting.

Monohromna jednostavnost

Napušteni ulaz u nekadašnji rudnik savršeno je fotografsko „platno“ za isticanje ove crno-sivo-smeđe kombinacije u kojoj je jedini svijetli akcenat ruž divne jesenske nijanse. Tako ovaj monokromni outfit može biti sjajan odabir za ugodne jesenske šetnje bilo šumskim pejzažom ili gradskom špicom jer je sofisticiranost skrivena upravo u jednostavnosti.


PS. Sjećate li se već ranije spomenutih sisley hlača na instagramu, koje sam "iskopala" na buvljaku? Obećala sam vam pokazati kako ću ih kombinirati, pa eto ispunjavam obećanje ;) 

Photo by: Marta Pleško 

Šešir: Calliope 

Džemper: Moda Marina  

Više fotografija pogledajte na Audreysdream

Save

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ovo ih ubija na mrtvo

RECEPT
DANA

Čorba od karfiola

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.