Nećete ostati ravnodušni - Najbolje božićne reklame 2015.

Svake godine brojne korporacije pokušavaju pridobiti pažnju i simpatije klijenata širom svijeta. U tome i uspijevaju, a mnoge od njih će vas ili nasmijati ili rastužiti.

Nećete ostati ravnodušni - Najbolje božićne reklame 2015.

S obzirom da je Božić pred vratima, odlučili smo probrati uvjeriljvo najbolje reklame. Ove godine četiri su nas ostavile bez daha, a u nastavku možete vidjeti još nekoliko vrijednih spomena. 

1. John Lewis 

Već godinama božićne se reklame britanskog trgovačkog lanca najviše iščekuju. Tako je bilo i ove i malo je reći da smo i ove godine oduševljeni. Ukoliko je još niste pogledali, sada je pravi trenutak. 

2. Edeka

Za vjerojatno najdirljiviju božićnu reklamu ove godine zaslužan je najveći njemači lanac supermarketa. U potpuno neočekivanom obratu reklama divnu poruku koja bi nam svima trebala na umu biti cijelo vrijeme, a ne samo na Božić. 

3. Sainsbury's 

Preslatka maca kao glavni protagonist božićne reklame pune radosti i smijeha? Da su barem snimili stotinjak ovakvih! 

4. Spot Španske lutrije

Ko bi rekao da će iza jedne od zaista najljepših božićnih reklama ove godine stajati - Španska lutrija? Ali, eto, čuda se događaju, baš kao i u reklami. 

Ostali

Waitrose:

Lidl:

Argos:

 

British Gas:

PayPal:

Duracell:

24sata.hr

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Lomljivo!

RECEPT
DANA

Čips iz mikrotalasne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.