E, ti bi progovorila i na...

E, ti bi progovorila i na...

Iako čak 83 posto žena vjeruje kako su potpuno pouzdane kao čuvari tajni, blizu 45% ispitanica priznaje da otkrivaju povjerene priče u trenutku kada ih više ne žele imati na savjesti. A onda osjećaju grižu iste...

Zanimljivo je da ženski rekord za čuvanje tajni ne prelazi 47 sati. U studiji u kojoj je učestvovalo 3.000 žena od 18 do 65 godina, svaka četvrta je priznala da ne zna da čuva tajne, bez obzira koliko je ono što znaju privatno ili neprijatno za nekoga koji im se povjerio.

Žene prosječno čuju tri trača/tajne nedjeljno, uglavnom o aferama i problemima sa novcem. Iako više od 80 posto smatra da ne prenose tračeve, a svaka treća kaže kako nikada ne bi iznevjerila ukazano poverenje, u praksi su vrlo male šanse da su iskrene. Studije su potvrdile da tajne prvo saznaju frajeri ili muževi, zatim majke i najbolji prijatelji. Više od polovine okrivilo je alkohol za to što im se razvezao jezik.

"Da žene slabo čuvaju tajnu nije novost, ali nas je iznenadilo kojom brzinom otkrivaju tajne", kaže Majkl Koks koji je vodio ovo istraživanje.

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Engleske prženice

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.