Rascvjetano u podgoričkoj Delti

U toku VIII sajam cvijeća i ukrasnog bilja

U podgoričkom šoping molu Delta City u toku je  VIII Sajam cvijeća i ukrasnog bilja. Atrijum Delte je i ovog puta transformisan u raskošnu cvjetnu baštu u kojoj ljubitelji cvijeća i ukrasnog bilja mogu da pronađu sve što im je potrebno da bi oplemenili svoj životni prostor.

Rascvjetano u podgoričkoj Delti

Učesnici sajma su pripremili raskošnu ponudu sezonskih cvjetnica, jednogodišnjih i višegodišnjih ukrasnih biljaka, ljekovitog i aromatičnog bilja, opreme i cvjetne dekorative. Svoju ponudu predstavljaju: Vrtni centri Kalia, Rasadnik cvijeća Micevski, Angie&Me, Atelje Manufaktura, Proizvođač cvijeća Darko Lađić, Cvjećara La Viola, Cvjetni aranžmani Snežana Brnović, Cvijeće i kaktusi Strugar i Ljekovito bilje – Rasadnik Bećović.

Prvi dan sajma je protekao uspješno jer je veliki broj ljubitelja cvijeća iskoristio priliku da po sajamskim cijenama nabavi nove sadnice za svoj životni prostor, ali i da se posavjetuje sa stručnim licima.

Ove godine će prvi put u okviru sajma biti organizovan i prateći sadržaj.  Danas, od 12 do 14 sati, posjetioci će imati priliku da učestvuju u kreativnoj radionici izrade cvjetnih aranžmana kojuu će realizovati tim cvjećare La Viola, uz podršku mikrokreditne finansijske institucije Alter Modus.

Sajam cvijeća i ukrasnog bilja traje još danas (nedjelja), do 22 sata.

Više informacija o učesnicima može se pronaći na Facebook stranici Memento marketing i komunikacije i Instagram profilu @sajamcvijeca.

 

Foto: Jovana i Đorđe

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako se maskara osušila ili zgrudvala...

RECEPT
DANA

Jadro oblande

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.