TEDxPodgorica 2023: Ideje vrijedne širenja

Preispitivanje ustaljenih obrazaca u cilju kreiranja bolje budućnosti

TEDxPodgorica 2023, lokalni, samostalno pripremljen i organizovan događaj po licenci i pravilima krovne organizacije TED -  globalne platforme za promociju ideja vrijednih širenja, biće održan 30. septembra u Crnogorskom narodnom pozorištu u Podgorici.

Ovogodišnji događaj je poseban jer je dio programa "Dani nauke i inovacije", a tema je "Breaking the Status Quo". Želja organizatora je da podstaknu preispitivanje ustaljenih obrazaca kako bi podstakli kreiranje bolje budućnosti.

TEDxPodgorica 2023: Ideje vrijedne širenja

Stvaranje pozitivnog okruženja kakvom TED teži godinama, dovelo je do masovnog odziva publike širom svijeta koja danas prati i biva inspirisana govorima poznatih i manje poznatih govornika.

Na događajima se okuplja publika svih uzrasta, obrazovnih profila, a nerijetko i pojedinci koji svojim redovnim odlaskom na TEDx događaje stvaraju novu vrijednost u svom ličnom razvoju. Nije rijetkost sresti javno poznate osobe, menadžere velikih kompanija, ali i sposobne, inspirisane i kreativne pojedince koji svojim spontanim karakterom stvaraju sasvim novu dimenziju i kvalitet umrežavanja.

Ovogodišnji govornici su ostvarene ličnosti iz različitih oblasti, a njihove priče će publiku motivisati i inspirisati. Predstavljamo do sada najavljene govornike:

1. Marija Vuković

Marija Vuković je najbolja crnogorska atletičarka, osvajačica svjetskog zlata u juniorskoj kategoriji skoka u vis, srebrna medalja sa Evropskog prvenstva 2022 i nacionalna rekorderka kako na otvorenom, tako i u dvorani. Marija je postavila nove standarde u crnogorskoj atletici i ponosimo se što će podijeliti svoju priču o uspjehu i strasti prema sportu na ovogodošnjem TEDxPodgorica.

2. Kristina Mihailović

Kristina Mihailović je novinarka i pravnica, osnivačica Udruženja "Roditelji" u Crnoj Gori. Njen rad je usmjeren na unapređenje prava roditelja i djece. Kristina će nam pričati o ravnoteži između profesionalnih izazova i porodičnih obaveza, pružajući inspiraciju mnogima.

 

3. Brankica Raković

Brankica Raković je vlasnica agencije za digitalni marketing, urednica portala "Lola magazin" i autorka podkasta "Oslobođena". Sa gotovo dvije decenije iskustva u marketingu, Brankica će dijeliti svoje bogato znanje i iskustvo sa publikom TEDxPodgorica.

4. Ruža Ilić

Ruža Ilić je strastvena fudbalska zaljubljenica koja je postavila nove standarde i podržala razvoj ženskog fudbala. Kroz svoj rad u Fudbalskom savezu Srbije, omogućila je stotinama djevojčica da se bave fudbalom, rušeći stereotipe i inspirišući druge žene.

 

Ovaj događaj je prilika da se čuju inspirativne priče, pomjere granice i razmišlja van okvira. TEDxPodgorica 2023 će okupiti ljude iz različitih sfera života kako bi zajedno stvarali promjene i oblikovali budućnost.

Informacije o programu i ulaznicama mogu se pronaći na zvaničnom sajtu TedXPodgorica.

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako patite od mučnine u vožnji...

RECEPT
DANA

Ratatu s kobasicama

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.