27. septembra dodjela Veuve Clicquot Business Woman Award 2018

Proglašenje najuspješnije poslovne žene u Crnoj Gori

Proglašenje najuspješnije poslovne žene u Crnoj Gori i svečana dodjela prestižne nagrade Veuve Clicquot Business Woman Award, održaće se  27. septembra 2018. godine, u elitnom hotelu Regent Porto Montenegro u Tivtu.

27. septembra dodjela Veuve Clicquot Business Woman Award 2018

Prestižna Veuve Clicquot Business Woman Award osnovana je 1972. godine u čast izuzetnoj poslovnoj ženi Madame Clicquot, a svake godine dodjeljuje se uspješnim poslovnim ženama širom svijeta.

Nagrada Veuve Clicquot svojevrsni je Oskar i priznanje svim snažnim damama koje krasi preduzetnički duh i hrabrost, kakva je odlikovala i izuzetnu Francuskinju. Madame Clicquot 1798. godine udala se za Françoisa Clicquota, uspješnog proizvođača šampanjca. Kad je ostala udovica u 27. godini, preuzela je poslovanje i postala prva žena na čelu kompanije. Svoj moderan duh dokazala je 1810. proizvevši prvo vintage vino u regiji Champagne.

Danas je prestižna Veuve Clicquot Business Woman Award zastupljena u 27 zemalja, a kompanija Energy Star International ovu prestižnu dodjelu već treću godinu zaredom organizuje u Crnoj Gori. Osim toga, ova manifestacija održava se regionalno (Srbija, Hrvatska, Slovenija, Crna Gora), a na kraju će se finalistkinje zemalja učesnica naći na završnoj dodjeli i proglašenju u Ljubljani. Nakon toga, pobjednica će imati priliku da učestvuje na finalnoj večeri u Francuskoj, u gradu Reims, na kojoj će se okupiti pobjednice zemalja u kojima se dodjeljuje ova prestižna nagrada.

U Crnoj Gori, nominovane su izuzetne žene, koje su svojim radom, trudom i ambicijom u različitim područjima djelovanja napravile konkretan uspeh, te svojim primjerom podstiču i inspirišu mlađe generacije.

Nominovane dame za 2018. godinu su: Sanja Lekić – vlasnica preduzeća „Alfa Ton Lekić“ i BLT Medical Montenegro, Ana Nives Radović – direktorka Turističke organizacije Kotor i Ivana Ivančević Jovović – vlasnica fabrike torti i delikatesa „Čarolija“.

Odluku će donijeti tročlani žiri, u stručnom i kompetentnom sastavu.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako se maskara osušila ili zgrudvala...

RECEPT
DANA

Jadro oblande

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.