06. i 07. maja Raskoš proljeća u centralnom atrijumu podgoričke Delte

Šesti sajam cvijeća i ukrasnog bilja biće organizovan za vikend, 06. i 07. maja, u podgoričkom šoping molu Delta City. U centralnom atrijumu Delte okupiće se proizvođači cvijeća, rasada i ukrasnog bilja, vrtni centri, poljoprivredna apoteka, proizvođač elemenata parkovskog, baštenskog i balkonskog mobilijara kao i kreativne radionice koje se bave izradom dekorativnih predmeta i modnih detalja od cvijeća. Sajam organizuje agencija Memento marketing i komunikacije uz podršku šoping mola Delta City pod sloganom „Doživite raskoš proljeća“.

06. i 07. maja Raskoš proljeća u centralnom atrijumu podgoričke Delte

Posjetioci će, osim kvalitetne ponude, imati priliku da dobiju korisne savjete o rasađivanju, gajenju i pravilnoj njezi cvijeća i ukrasnog bilja, kao i o uređenju prostora:

“Pravo je vrijeme da se ukrase balkoni, bašte i poslovni objekti pa smo sigurni da će biti mnogo onih koji će iskoristiti priliku da po sajamskim cijenama kupe cvijeće, rasade, opremu i ukrasno bilje, a vjerujemo da neće moći ni da odole predivnim modnim detaljima kojih će biti u izobilju na sajmu. Zadovoljstvo nam je što će ove godine na sajmu učestvovati i Zelenilo d.o.o. koje će imati vrlo interesantu i neobičnu postavku pa toplo preporučujemo svim ljubiteljima cvijeća i zelenila da ovog vikenda navrate do Delte i dožive raskoš proljeća“, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento.

Tokom sajma svoju ponudu će predstaviti: Zelenilo d.o.o, Vrtni centri Kalia, Rasadnik Popović, proizvođači cvijeća Ivana Krkotić i Darko Lađić, Zeta Terra Aromatica rasadnik lavande, Poljo-Vita, Angie&Me, Galdi d.o.o, Atelje Manufaktura i Ikebane Stana.

Radno vrijeme sajma je od 10 do 22 časa, oba dana.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Lisnato tijesto

RECEPT
DANA

Pastrmka na ohridski način

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.