06. i 07. maja Raskoš proljeća u centralnom atrijumu podgoričke Delte

Šesti sajam cvijeća i ukrasnog bilja biće organizovan za vikend, 06. i 07. maja, u podgoričkom šoping molu Delta City. U centralnom atrijumu Delte okupiće se proizvođači cvijeća, rasada i ukrasnog bilja, vrtni centri, poljoprivredna apoteka, proizvođač elemenata parkovskog, baštenskog i balkonskog mobilijara kao i kreativne radionice koje se bave izradom dekorativnih predmeta i modnih detalja od cvijeća. Sajam organizuje agencija Memento marketing i komunikacije uz podršku šoping mola Delta City pod sloganom „Doživite raskoš proljeća“.

06. i 07. maja Raskoš proljeća u centralnom atrijumu podgoričke Delte

Posjetioci će, osim kvalitetne ponude, imati priliku da dobiju korisne savjete o rasađivanju, gajenju i pravilnoj njezi cvijeća i ukrasnog bilja, kao i o uređenju prostora:

“Pravo je vrijeme da se ukrase balkoni, bašte i poslovni objekti pa smo sigurni da će biti mnogo onih koji će iskoristiti priliku da po sajamskim cijenama kupe cvijeće, rasade, opremu i ukrasno bilje, a vjerujemo da neće moći ni da odole predivnim modnim detaljima kojih će biti u izobilju na sajmu. Zadovoljstvo nam je što će ove godine na sajmu učestvovati i Zelenilo d.o.o. koje će imati vrlo interesantu i neobičnu postavku pa toplo preporučujemo svim ljubiteljima cvijeća i zelenila da ovog vikenda navrate do Delte i dožive raskoš proljeća“, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento.

Tokom sajma svoju ponudu će predstaviti: Zelenilo d.o.o, Vrtni centri Kalia, Rasadnik Popović, proizvođači cvijeća Ivana Krkotić i Darko Lađić, Zeta Terra Aromatica rasadnik lavande, Poljo-Vita, Angie&Me, Galdi d.o.o, Atelje Manufaktura i Ikebane Stana.

Radno vrijeme sajma je od 10 do 22 časa, oba dana.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ukoliko vam se maskara osušila ili zgrudvala...

RECEPT
DANA

Špageti sa gorgonzolom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.