Sajam cvijeća i ukrasnog bilja ovog vikenda u podgoričkoj Delti: Rascvjetajte dom!

U subotu i nedjelju, 11. i 12. maja, u podgoričkom šoping molu Delta City biće organizovan VIII Sajam cvijeća i ukrasnog bilja. Na sajmu će se predstaviti vrtni centri, proizvođači i rasadnici cvijeća, cvjećare i kreativne radionice koje se bave izradom modnih detalja od cvijeća i cvjetnih aranžmana.

Sajam cvijeća i ukrasnog bilja ovog vikenda u podgoričkoj Delti: Rascvjetajte dom!

Sajam cvijeća i ukrasnog bilja je među ljubiteljima cvijeća prepoznat kao dobra prilika da se po povoljnijim cijenama opreme balkoni, terase i bašte, ali i da se dobije koristan savjet stručnih lica u vezi njege i brige o biljkama.

"Ponovo ćemo centralni atrijum Delte transformisati u rascvjetanu baštu u kojoj će ljubitelji cvijeća i ukrasnog bilja moći da pronađu sve što im je potrebno da bi oplemenili svoj životni prostor. Naši učesnici pripremaju raskošnu ponudu sezonskih cvjetnica, jednogodišnjih i višegodišnjih ukrasnih biljaka, opreme i cvjetne dekorative. Pozivamo sve zainteresovane da iskoriste priliku da porazgovaraju sa stručnim licima i dobiju prave savjete kako da budu još uspješniji u njezi i održavanju svojih zasada", kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento.

Ove godine će prvi put u okviru sajma biti organizovan i prateći sadržaj. U nedjelju, od 12 do 14 sati, posjetioci će imati priliku da učestvuju u kreativnoj radionici izrade cvjetnih aranžmana. Radionicu će realizovati tim cvjećare La Viola, uz podršku mikrokreditne finansijske institucije Alter Modus.

Na VIII Sajmu cvijeća i ukrasnog bilja učestvuju: Vrtni centri Kalia, Rasadnik cvijeća Micevski, Angie&Me, Atelje Manufaktura, Proizvođač cvijeća Darko Lađić, Cvjećara La Viola, Cvjetni aranžmani Snežana Brnović i Cvijeće i kaktusi Strugar.

Radno vrijeme sajma će biti od 10 do 22 sata, oba dana. Više informacija o učesnicima može se pronaći na Facebook stranici Memento marketing i komunikacije i Instagram profilu @sajamcvijeca.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sajam cvijeća i ukrasnog bilja (@sajamcvijeca) on May 6, 2019 at 4:29am PDT

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Bubuljice i aspirin

RECEPT
DANA

Džem od jagoda

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.