28. i 29. aprila VII sajam cvijeća u podgoričkoj Delti: Za raskošno proljeće!

Agencija Memento marketing i komunikacije će u podgoričkom šoping molu Delta City, tokom vikenda, 28. i 29. aprila, organizovati VII Sajam cvijeća i ukrasnog bilja. Na sajmu će se okupiti vrtni centri, cvjećare, distributeri rezanog i saksijskog cvijeća kao i kreativne radionice koje se bave izradom dekorativnih predmeta od cvijeća.

28. i 29. aprila VII sajam cvijeća u podgoričkoj Delti: Za raskošno proljeće!

Sajam cvijeća i ukrasnog bilja je svake godine sve bogatiji i posjećeniji s obzirom na to da je prepoznat kao odlična prilika da se po povoljnijim cijenama opreme balkoni, terase i bašte pa veliki broj građana tu priliku i iskoristi. Organizatori su uvjereni da će tako biti i ove godine: "Pozivamo sve ljubitelje cvijeća i ukrasnog bilja da posjete sajam i na jednom mjestu pronađu sve što je potrebno da bi njihove bašte, terase i životni prostor zablistali proljećnim sjajem. S obzirom na to da je proljeće ove godine kasnilo, sajam je idealna prilika da se nabave nove sadnice, ali i da se svi koji vole cvijeće posavjetuju sa stručnim licima i tako budu još uspješniji u njezi svojih zasada. Vjerujemo da će oni tu priliku i iskoristiti.", kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento.

Na VII sajmu cvijeća i ukrasnog bilja će se predstaviti: Vrtni centri Kalia, Rasadnik cvijeća Micevski, Angie&Me, Ikebane Stana, Atelje Manufaktura, Radionica Anastasija, Proizvođač cvijeća Ivana Krkotić, Proizvođač cvijeća Darko Lađić, Rasadnik cvijeća Popović, La Mia Casa, Cvjetni aranžmani Snežana Brnović i Cvijeće i kaktusi Strugar.

Radno vrijeme sajma će biti od 10 do 22 sata, oba dana. Više informacija o učesnicima može se pronaći na Facebook stranici Memento marketing i komunikacije i Instagram profilu @sajamcvijeca

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Džigerica ce biti mekša i ukusnija...

RECEPT
DANA

Teletina u sosu s kajmakom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.