Sajam cvijeća i ukrasnog bilja u podgoričkoj Delti ovog vikenda

U podgoričkom šoping molu Delta City ovog vikenda biće organizovan Peti sajam cvijeća i ukrasnog bilja koji će okupiti vrtne centre, cvjećare, rasadnike cvijeća i ukrasnog bilja kao i kreativne radionice koje se bave izradom dekorativnih predmeta i modnih asesoara od cvijeća. Sajam organizuje agencija Memento marketing i komunikacije uz podršku šoping mola Delta City.

Sajam cvijeća i ukrasnog bilja u podgoričkoj Delti ovog vikenda

Centralni atrijum Delte će i ovog puta biti transformisan u botaničku baštu, a posjetioci će, osim kvalitetne ponude, imati priliku i da dobiju korisne savjete o rasađivanju, gajenju i pravilnoj njezi cvijeća i ukrasnog bilja.

“S obzirom na to da je maj mjesec kada se siju i sade mnoge biljne vrste, održavaju zelene površine i uređuju terase, ovaj sajam je prava prilika da posjetioci, u konsultaciji sa stručnim licima, odaberu biljke koje će se najbolje uklopiti u njihov životni prostor. Na sajmu će biti predstavljene i luksuzne kutije sa ružama koje su ove godine veliki hit u svijetu, ali i kod nas, a sigurni smo da će cvjetni modni asesoari i dekorativni predmeti i ovog puta izazvati veliko interesovanje posjetilaca”, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento.

Tokom dva dana trajanja sajma svoju ponudu će predstaviti:  Vrtni centar Kalia, Rasadnik Popović, Luxury Events-The Luxury Roses, Angie&Me, Galdi žardinjere, radionica Anastasija, Atelje Manufaktura i Ikebane Stana.


Radno vrijeme sajma je od 10 do 22 časa, oba dana.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da bi vam koža bila mekša...

RECEPT
DANA

Kuglice od krompira

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.