Sajam cvijeća i ukrasnog bilja u podgoričkoj Delti ovog vikenda

U podgoričkom šoping molu Delta City ovog vikenda biće organizovan Peti sajam cvijeća i ukrasnog bilja koji će okupiti vrtne centre, cvjećare, rasadnike cvijeća i ukrasnog bilja kao i kreativne radionice koje se bave izradom dekorativnih predmeta i modnih asesoara od cvijeća. Sajam organizuje agencija Memento marketing i komunikacije uz podršku šoping mola Delta City.

Sajam cvijeća i ukrasnog bilja u podgoričkoj Delti ovog vikenda

Centralni atrijum Delte će i ovog puta biti transformisan u botaničku baštu, a posjetioci će, osim kvalitetne ponude, imati priliku i da dobiju korisne savjete o rasađivanju, gajenju i pravilnoj njezi cvijeća i ukrasnog bilja.

“S obzirom na to da je maj mjesec kada se siju i sade mnoge biljne vrste, održavaju zelene površine i uređuju terase, ovaj sajam je prava prilika da posjetioci, u konsultaciji sa stručnim licima, odaberu biljke koje će se najbolje uklopiti u njihov životni prostor. Na sajmu će biti predstavljene i luksuzne kutije sa ružama koje su ove godine veliki hit u svijetu, ali i kod nas, a sigurni smo da će cvjetni modni asesoari i dekorativni predmeti i ovog puta izazvati veliko interesovanje posjetilaca”, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento.

Tokom dva dana trajanja sajma svoju ponudu će predstaviti:  Vrtni centar Kalia, Rasadnik Popović, Luxury Events-The Luxury Roses, Angie&Me, Galdi žardinjere, radionica Anastasija, Atelje Manufaktura i Ikebane Stana.


Radno vrijeme sajma je od 10 do 22 časa, oba dana.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Džigerica ce biti mekša i ukusnija...

RECEPT
DANA

Teletina u sosu s kajmakom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.