U subotu u podgoričkoj Delti Čudovišna žurka pod maskama

U subotu će u podgoričkom šoping molu Delta City biti organizovana Čudovišna žurka pod maskama, tematski maskenbal za djecu. Početak programa zakazan je za 18 sati, a na maskenbalu će se predstaviti devedesetoro djece.

U subotu u podgoričkoj Delti Čudovišna žurka pod maskama

“Raduje nas što su se djeca i roditelji i ove godine u velikom broju odazvali našem pozivu. Svih 90 slobodnih mjesta smo popunili za samo dva dana i jedva čekamo da vidimo kakve “čudovišne” maske su nam mališani pripremili. Družićemo se dva sata, a tokom programa učesnike ćemo animirati, pružiti im priliku da se ponaosob predstave, ali ih i obradovati gostovanjem solista koji će pjevati hitove sa ovogodišnjeg i prošlogodišnjeg festivala Naša radost. Svoje hitove će nam pjevati: Maša Paović, Darija Gilić, Anja Blagojević, Anja Vulović, Teodora Peruničić i Nevena Mrvaljević. Četvoročlani žiri, u čijem sastavu su Ana Klepić, dirigentkinja dječijeg hora Zvjezdice, Slađana Bajić Bogdanović, grafička dizajnerka, Hana Bogdanović, prošlogodišnja pobjednica maskenbala u kategoriji najoriginalnija maska i Maja Vučeljić, menadžerka radnje KidsLand, proglasiće 3 najbolje maske i to: najstrašniju masku, najoriginalniju masku i najčudovičanstveniju masku”, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento.


Pobjednici najčudovišnije maskarade u gradu osvojiće Original Marines poklone koje je obezbijedila kompanija Donator i poklon ateljea Manufaktura.

Čudovišnu žurku pod maskama organizuje šoping mol Delta City, u saradnji sa agencijom Memento marketing i komunikacije.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Jelenska koža

RECEPT
DANA

Zapečena junetina sa makaronama

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.