Za vikend u podgoričkoj Delti manifestacija Čokolada i Vino

U subotu i nedjelju, 13. i 14. februara, u šoping molu Delta City u Podgorici agencija Memento marketing i komunikacije organizovaće treće izdanje manifestacije Čokolada i Vino.  Ljubitelji čokoladnih proizvoda i vina i ove godine imaće priliku da se upoznaju sa ponudom proizvođača i distributera čokolade, čokoladnih prozvoda i vina, ali i da uživaju u pratećim sadržajima i degustiraju proizvode u terminima za degustaciju.

Za vikend u podgoričkoj Delti manifestacija Čokolada i Vino

Tokom dva dana trajanja manifestacije posjetioci će imati priliku da degustiraju, ali i kupe vrhunska vina iz ponude vinarija Arsenijević, BUK, Vukmanović, Ćetković, Vukićević i Kopitović kao i voćna vina i likere Ivanović. Kada je čokoladni program u pitanju, svoje umijeće u izradi čokoladnih pralina i slatkog programa prezentovaće poslastičarnice Korni i Patisserie Montenegro, a posjetioci će moći da se upoznaju i sa ponudom Adoré čokolada. Za centralnu dekoraciju je i ovog puta zadužena agencija Happy Day koja će se predstaviti sa impresivnim slatkim stolom.

„Posjetiocima i ovog puta, u saradnji sa izlagačima, pripremamo poseban ugođaj i vjerujemo da će svi koji posjete manifestaciju biti vrlo zadovoljni kako ponudom, tako i pratećim sadržajima i prijatnim ambijentom. Osim degustacija, za koje uvijek vlada veliko interesovanje posjetilaca, pripremili smo i zanimljive prateće sadržaje edukativnog i zabavnog karaktera pa će posjetiocima u subotu od 12 do 13 časova doktorka Biljana Savić govoriti o konzumiranju čokolade i vina iz ugla nutricioniste, a u popodnevnom terminu, od 18 do 19 časova gosti manifestacije će biti Jovana Šanović, marketing menadžer u kompaniji 13. Jul Plantaže i Bojan Gašović, tehnolog koji će posjetiocima predstaviti vina Medun i Vladika i dati preporuku kako se ova dva vrhunska vina uparuju sa čokoladom. Istog dana, od 19:30 časova posjetioci će moći da uživaju u nastupu plesnog kluba Sonrisa Podgorica koji će se predstaviti sa pojedinačnim i grupnim plesovima", kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento.

"Tokom drugog dana manifestacije, u nedjelju, u terminu od 11 do 12 časova naš gost će biti Žarko Vučinić, kuvar i nutricionista koji će za posjetioce pripremiti švedski sto sa slanim i slatkim jelima za čiju pripremu se koriste vino i čokolada, a odmah nakon tog dijela programa uslijediće nagradna igra za posjetioce tokom koje će oni koji pokažu najbolje umijeće prepoznavanja vina moći da osvoje neko od vrhunskih vina koje distribuira kompanija NTC d.o.o. U poslijepodnevnom dijelu programa biće održana radionica izrade dekorativnih elemenata za torte koja je na prošlogodišnjem izdanju manifestacije izazvala veliko interesovanje posjetilaca. Radionicu i ovog puta vodi dekoraterka torti Branka Vukčević, a početak je zakazan za 17:30 časova. Za kraj programa pripremili smo nagradnu igru za posjetioce pod nazivom Simfonija ukusa”, dodala je Knežević.

Program manifestacije će trajati od 10 do 22 časa oba dana.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako se maskara osušila ili zgrudvala...

RECEPT
DANA

Jadro oblande

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.