7 stvari koje muškarci nikada neće shvatiti

7 stvari koje muškarci nikada neće shvatiti

Budimo realni, muškarci su po pravilu, prilično neobavješteni o ženama. Oni jednostavno ne razumiju ono što je nama značajno i neke od nas izgube godine pokušavajući da im stvari pojednostave. Evo sedam stvari koje nikada shvatiti neće...

1.Ljubav prema cipelama

Muška obuća je uglavnom praktičnog karktera i obično posjeduju po dva para- jedan za posao i specijalne prilike, a jedan za bavljenje sportom i sve ostale aktivnosti. Jednostavno im ne ulazi u glavu zašto je ženama potrebno da imaju veliki izbor obuće, za različite prilike i odjevne kombinacije. Još manje shvataju zašto nam je potrebna obuća u različitim bojama... Zar ne ide crno uz sve???

2. Kozmetika

Ovako stvari stoje, momci! Nije nam šminka potrebna da bi nas učinila lijepim, već je koristimo da poboljšamo prirodni izgled i istaknemo ono što je zaista lijepo! Za nas je jednostavno zabavna mogućnost da svakoga dana igrajući se, mijenjamo svoj izgled. Što se tiče ostalih kozmetičkih preparata, nije nam stvarno potrebno da police u kupatilu pretrpamo bočicama, mi jednostavno volimo da eksperimentišemo!

3. Zašto nam je važan kontakt

Jednu stvar jači pol nikako da razumije- zašto nam je važno da se čujemo telefonom ili razmijenimo sms. Ni jedna od nas ne očekuje zvrckanje svakih pet minuta, ali ako je uživao u sinoćnjem izlasku, na primjer, voljele bismo da nam to i saopšti. To što očekujemo po neku poruku ili poziv nas ne čini ludim progoniteljkama, ili očajnicama. Stvar je u ljubaznosti koju definitivno zaslužujemo!

4. Predigra

O moj Bože... Dodjosmo do minskog polja na kojem su „ginule“  mnoge generacije... Mišljenja smo da  čak i muški mozak u svoj svojoj jednostavnosti može da pojmi činjenicu da mi jenostavno nismo isto programirane! Ipak tako je često nemoguće da uhvatimo „korak“ jer je našim „motorima“ potrebno  malo više vremena da postignu istu brzinu. Sad, kada smo iskoristili „njihove“ izraze, možda konačno ukapiraju...

5. Daska na WC šolji

Kada,o kada će muškarci naučiti da spuste dasku???  Nije pitanje higijene, jednostavno je ljepše! Još ako imate radoznalo mače u stanu, spuštena daska će ga spasti ronjenja tamo gdje baš i ne bi htjelo da pliva...

6. Zašto volimo kućne ljubimce

Čovječe, kućni ljubimci nam NISU zamjena za djecu! Ponavljam, NISU zamjena za djecu! Volimo ih onako kako se kućni ljubimci vole! Volimo ih zbog njihovog društva, zato što su zabavni, i još stotinu razloga! Ipak, muški svijet je u stalnom rebusu oko ovoga, naravno ima izuzetaka, ali generalno je mišljenje da je imati malenog psa ili mačku, potreba djevojčice za igračkicom!

7. Čokolada

Ustvari, baš nas briga ako ovo nisu u stanju da razumiju! Kome je još do dijeljenja rajskog slatkiša? Posljednje što želimo je da posegnu za polovinom naše čokolade, da kradu iz našh zaliha ili kupuju svoje, a ne žele da podijele sa nama! Neke stvari jednostavno ne treba razumjeti. Hajde da ova naša čokoladna stvar ostane misterija, a mi ćemo prestati da se pitamo šta vam je to tako slatko u pivu!

Koliko god voljele muškarce (makar neke od njih), žene su često zbunjene pred stvarima koje oni uporno neće da razumiju. Ima li nešto što biste dodale na ovu listu ili, još bolje, šta vas zbunjuje kod muškaraca?

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da se naočare ne zamagle...

RECEPT
DANA

Slana štrudla

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.