Pripremite maramice: Djevojčica poslala tati poruku vidljivu u svemiru! (VIDEO)

Kompanija Hyundai napravila je do sad neviđenu kampanju pod nazivom Poruka za svemir, a sve kako bi pomogla trinaestogodišnjoj djevojčici da svom tati astronautu pokaže koliko ga voli...

Pripremite maramice: Djevojčica poslala tati poruku vidljivu u svemiru! (VIDEO)

Djevojčica Stefani iz Hjustona u Teksasu došla je na nevjerovatnu ideju kako da svom tati astronautu pokaže koliko joj nedostaje.

“Moj tata ima neobičan posao. On živi i radi u svemiru gdje obavlja puno eksperimenata. Dugo je odsutan i mnogo mi nedostaje kada ga nema. Poruka mora da bude velika kao grad u kome sada živim kako bi je vidio iz svemira. Vjerovatno će uzeti svoj fotoaparat i uslikati je, jer voli da fotografiše. Želim da mu kažem koliko mi nedostaje”, objasnila je Stefani.

Ona je zatražila je pomoć od kompanije Hyundai koja joj je ispunila želju. Koristeći isušeno jezero Delamar u Nevadi kao "platno", korejska kompanija pripremila je 11 Genesis modela kako bi tragovima ispisali poruku "Steph te voli", vidljivu čak iz međunarodne svemirske stanice.

Ovaj projekat zapravo je i reklama za automobil Hyundai Genesis, a poruka je upisana i u Ginisovu knjigu rekorda kao “najveća slika koju je ostavio trag gume”, s obzirom da je ispisana na površini od 5,5 km2.

“Srećna sam što je tata vidio poruku i što zna da mislimo na njega. On gore vidi mnogo nevjerovatnih stvari, ali nadam se da mu je ova poruka dosad najbolje što je vidio”, rekla je Stefani. 

Iz automobilske kompanije nisu otkrili o kom astronautu je riječ, a razlog za to je, najvjerovatnije, taj što NASA nije baš blagonaklona prema ovakvoj promociji. 

 

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da bijeli luk sačuvate od klijanja...

RECEPT
DANA

 Pržene ćuftice

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.