Takmičenje za mlade dizajnere: Najkreativniji učestvuju na Mionetto Prosecco Fashion Week-u

Prijave za takmičenje za mlade dizajnere, koji mogu dobiti priliku da se predstave na Fashion Week-u sredinom novembra, traje još pet dana. Njihov zadatak je da osmisle i nacrtaju kreaciju inspirisanu narandžastom etiketom Mionetto Prosecco-a, koji je glavni sponzor nedjelje mode.

Takmičenje za mlade dizajnere: Najkreativniji učestvuju na Mionetto Prosecco Fashion Week-u

Deset najboljih dobiće finansijska sredstva za izradu svojih fizičkih kreacija, koje će potom predstaviti na ovom modnom događaju. Među njima će se birati tri najkreativnija mlada dizajnera. Prva nagrada je put u Milano za dvije osobe i vaučer u iznosu od 200 eura. Druga nagrada je profesionalna mašina za šivenje, a treće mjesto osvaja grafičku tablu za crtanje.

Ko i kako može da se prijavi?

Na takmičenje se mogu prijaviti punoljetni studenti i diplomci fakulteta likovnih umjetnosti, modnog i grafičkog dizajna, kao i dizajneri amateri. Konkursni zadatak u digitalnom A4 formatu treba da sadrži ilustraciju modela, opis ideje i opis materijala. Završene skice sa osnovnim podacima: ime, prezime, datum rođenja, adresa stanovanja, broj telefona i naziv škole/fakulteta potrebno je poslati na email konkurs@g3spirits.com, najkasnije u nedjelju, 7. oktobra u podne. 

Takmičenje organizuje glavni sponzor zimskog Fashion Week-a Montenegro - brend Mionetto Prosecco, u saradnji sa kompanijom G3 Spirits i Modnom komorom Crne Gore. Za više informacija o takmičenju posjetite Mionetto Prosecco MNE Facebook stranicu ili Mionettome Instagram profil.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Lisnato tijesto

RECEPT
DANA

Pastrmka na ohridski način

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.