Pogledajte ko je „Najbolji tata na svijetu“

Pogledajte ko je „Najbolji tata na svijetu“

On otvara teglu krastavaca koju niko ne može otvoriti. On je jedini u kući koji se ne boji da sidje u mračni podrum pun pauka.
Kada se posiječe dok se brije, ne traži da se to mjesto poljubi i ne juri okolo u panici zbog toga. Kad pada kiša, uvijek će auto odvesti tik ispred vrata kako bi vas zaštitio od kiše.

On škljocne mnogo fotografija, ali je rijetko i on na njima... Tata je stvarno vrlo značajan dio našeg života.... ako ne pričamo o parodiji.:)

...Ali tata i fotograf Dave Engledow, uz pomoć supruge Jen, uradio je prekrasnu fotosesiju nazvanu „ Najbolji tata na svijetu“ u kojoj glumi neodgovornog i nepouzdanog tatu svojoj preslatkoj ćerkici Alice Bee.

Ova fotosesija traje od 2010. godine, kad je Alice Bee rodjena, pa do danas. Prošle godine je izdao kalendar za 2012., a fotografije radjene tokom protekle godine objavio je u kalendaru za 2013.

“Lik kojeg predstavljam na ovim fotografijama je čista parodija i otac za kojeg se nadam da nikada neću postati – rastrojen, sebičan, nemaran, čak i ohol”, rekao je Engledov.

Ove zabavne fotografije izazvale su mnogo pozitivnih reakcija. Nadamo se da će i vama izmamiti osmijeh na lice, ove koje smo pripremili za vas. Uživajte!

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Bubuljice i aspirin

RECEPT
DANA

Džem od jagoda

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.