Ovi slatkiši nemaju ni jednu jedinu kaloriju!

Plan vaše dijete vam možda ne dozvoljava da konzumirate slatkiše, ali niko tu nije pomenuo i nakit! Minijaturni mafini, kockice čokolade, sladoledi – apsolutno su podnošljivi sve dok vise sa vaših ušiju i ogrlica.

Ovi slatkiši nemaju ni jednu jedinu kaloriju!

Ovi preslatki komadi napravljeni od polimerne gline djelo su umjetnice iz Poljske koja radi pod imenom Kokowithlove. Svaki komad nakita je toliko realističan da se razlika između prave kocke čokolade i jedne minđuše jedva vidi.

Siguni smo da beskonačnost detalja zahtijeva isto toliko strpljenja i vremena, što je potvrdila i sama umjetnica. ’Nekada mi je potrebno i po nekoliko sati da završim jednu minijaturnu minđušu u obliku najjednostavnijeg mafina ili parčeta torte’, kaže ona. ’To nekada zna da bude jako naporno i iritantno, iz tog razloga je strpljenje ključ u ovom poslu’.

Da li biste vi pronosale ovaj preslatki nakit?

Pripremila: Irena Bajčeta

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako vam jelo prigori prilikom kuvanja...

RECEPT
DANA

Kajgana iz rerne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.