Ispričana najsvečanija Bajka do sada

U protekla tri dana, od 1. do 3. februara, u podgoričkom šoping molu Delta City održano je jubilarno deseto izdanje sajma vjenčanja Vaša Bajka. Centralni atrijum Delte transformisan je u impresivan izložbeni prostor u kome su brojni mladenci mogli da pronađu sve što im je potrebno prilikom planiranja i organizacije najsvečanijeg dana u svom životu.

Ispričana najsvečanija Bajka do sada

Agencija Memento marketing i komunikacije ovog puta je okupila 26 ponuđača proizvoda i usluga iz oblasti planiranja i organizacije vjenčanja, a ponuda je bila sveobuhvatna. Svoju ponudu i usluge predstavile su agencije za dekoraciju i organizaciju vjenčanja, saloni vjenčanica, modni ateljei, kuće ljepote, restorani, poslastičari, fotografi, snimatelji, firme koje iznajmljuju tonsku i rasvjetnu opremu i specijalne efekte za proslave, kao i kreativne radionice koje izrađuju modne detalje za mladence.

 

 

Sajam je svečano otvoren u petak u 18 sati, revijom ekskluzivnih vjenčanica. Salon vjenčanica Naši snovi predstavio je modele iz najnovijih kolekcija brendova Pronovias, Demetrios, White one i St Patrick, salon Bella Pepeljuga se predstavio sa modelima Demetrios, Cosmobella i Eddy K dok je Modni atelje Sreća predstavio modele srpske dizajnerke Vladanke Cerić. Nakon revije posjetioci i učesnici su se počastili slavljeničkom tortom koju je pripremila poslastičarnica Marina.

U subotu su tokom programa sajma Kuća mode i ljepote Zoran i Farmasi Montenegro održali bjuti sesije, fotograf Boško Purić i Photobooth Montenegro održali su foto sesije dok su restorani NewYork, Imanje/restoran Salaš 23 i poslastičarnica Marina organizovali degustacije slanog i slatkog programa. U 18 sati je održana revija vjenčanica i svečanih haljina Modnog ateljea Sreća tokom koje je prikazano osam modela vjenčanica i dvije svečane toalete dizajnerke Vladane Cerić.

 

U večernjem terminu organizatori su priredili svečani koktel povodom jubilela, 10 godina sajma, tokom kojeg su ugostili bivše i sadašnje učesnike sajma, predstavnike medija i poslovne partnere. Gosti su uživali u nastupu Muzičkog kolektiva Kino Kultura i nazdravili Henkell pjenušavacem.

 

 

 Program je i u nedjelju bio sadržajan.  Tokom dana su ponovo organizovane bjuti sesije, foto sesije i degustacije. U večernjem terminu održana je revija Snovi u bijelom by Anastasija, salona vjenčanica Anastasija, tokom koje je prikazano 12 modela iz ponude ovog salona. Na kraju programa organizovano je izvlačenje dobitnika nagradne igre „Doživi Bajku“, u kojoj su učestvovali posjetioci sajma, nakon čega je organizator učesnicima sajma uručio zahvalnice i počastio ih tortom. 

 

 

Na ovogodišnjoj Bajci učestvovali su: agencija Happy weddings & events, Jelena Mlađenović wedding&event design, salon vjenčanica Naši snovi, salon vjenčanica Bella Pepeljuga, Modni atelje Sreća, salon vjenčanica Anastasija, Modni krojački atelje LidaMard Bride, Imanje/restoran Salaš 23, restoran Sport Club, Restoran NewYork, Poslastičarnica Marina, Erste banka, Bane Kljajić Wedding video, Boško Purić Photography, Vedran Ilić Photography, PhotoBooth Montenegro, Foto&Video Studio Art, Angie&Me, Kuća mode i ljepote Zoran, Atelje Manufaktura, Mapet shop pozivnice, Farmasi Montenegro, Monte Sound, Nakit Stella, Ukrasi i nakit za vjenčanja i portal Svadbasvadba.me.

Fotografije sa sajma su dostupne na zvaničnoj Facebook stranici i Instagram profilu @vasabajka.

Foto: Boško Purić Photography

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako patite od mučnine u vožnji...

RECEPT
DANA

Ratatu s kobasicama

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.