Četvrti po redu događaj na temu vjenčanja Vaša Bajka

U šoping molu Delta City Podgorica, od 29. do 31. marta

Četvrti po redu događaj na temu vjenčanja Vaša Bajka

Od 29. do 31. marta, u šoping molu Delta City, u organizaciji marketing agencije Incognito iz Podgorice, četvrti put zaredom biće održana Vaša Bajka, događaj na temu vjenčanja. U toku trodnevnog događaja biće predstavljena ponuda izlagača čiji su proizvodi i usluge vezani za osmišljavanje i organizovanje vjenčanja i zajedničkog života kao što su: vjenčanice, dekoracija, fotografija, bidermajeri i cvjetni aranžmani, ketering, muzika, kozmetičko-frizerske usluge, stambeni krediti, putovanja...

"Do sada je prijavljeno čak 22 izlagača, tako da slobodno možemo reći da Vaša Bajka postaje sajam vjenčanja u pravom smislu te riječi. Svi izlagači će se predstaviti sa aktuelnom ponudom i sigurni smo da će Delta tokom tri dana trajanja događaja biti najbolja destinacija za sve buduće mladence. Kao i ranijih godina, zainteresovane mlade će imati priliku da na licu mjesta isprobaju vjenčanice, šminku i frizuru, a ove godine pripremamo i nagradnu igru za sve koji pokažu interesovanje za ponudu naših izlagača", kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreative i komunikacija u marketing agenciji Incognito.

Događaj će trajati od petka, 29. marta do nedjelje, 31. marta, u terminu od 10 do 22 časa, a svečana ceremonija otvaranja četvrte po redu "Bajke" zakazana je za petak, 29. mart, u 18. časova.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako patite od mučnine u vožnji...

RECEPT
DANA

Ratatu s kobasicama

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.