Počelo prijavljivanje za zimsko izdanje puzijade

Počelo prijavljivanje za zimsko izdanje puzijade

Zimsko izdanje Sunčane Pufies puzijade, popularnog takmičenja beba u puzanju, biće održano 16. februara, u podgoričkom šoping molu Delta City, u okviru dječije manifestacije Sunčane igrarije.

Prijavljivanje za zimsko izdanje Sunčane Pufies puzijade počelo je u ponedjeljak, 21. januara. Pravo učešća na drugoj crnogorskoj puzijadi imaju bebe koje još uvijek nisu prohodale, a prijavljivanje se vrši putem facebook stranice Dan Sunca www.facebook.com/DanSunca (slanjem poruke u inbox) i putem mail adrese: dansuncapg@gmail.com. Prilikom prijavljivanja potrebno je navesti ime i prezime takmičara, datum i godinu rođenja i kontakt telefon roditelja. Broj učesnika je ograničen na 72, a takmičarske trke će biti oganizovane u prijepodnevnom i u popodnevnom dijelu programa manifestacije. Takmičari će biti podijeljeni u grupe, u zavisnosti od uzrasta, a njihov zadatak će biti da za što kraće vrijeme prepuze stazu dužine tri metra. Svi učesnici puzijade će dobiti diplome, a pobjednici će osvojiti nagrade koje će obezbijediti kompanija Klikovac.

“Imajući u vidu ogromno interesovanje za prvu crnogorsku puzijadu, koja je održana u septembru, u okviru manifestacije Dan Sunca, sigurni smo da ćemo i u zimskom izdanju ovog divnog takmičenja imati priliku da se družimo sa velikim brojem malih puzolinaca. Osim Sunčane Pufies puzijade, pripremamo i takmičenja za djecu vrtićkog i predškolskog uzrasta, a i školarci će moći da se zabave učestvujući u specijalno za njih osmišljenom interaktivnom kvizu.”, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreative i komunikacija u marketing agenciji Incognito.

Manifestacija Sunčane igrarije je zimsko izdanje popularne dječije manifestacije Dan Sunca, koja se već godinama održava u podgoričkom šoping molu Delta City u organizaciji marketing agencije Incognito, a mališani će, u toku cjelodnevnog programa, imati priliku da razgibaju mišiće u raznim sportsko-zabavnim disciplinama i, prije svega, dobro se zabave.

 


www.facebook.com/DanSunca

 

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da biste očistili bubanj veš mašine...

RECEPT
DANA

Lazanje sa piletinom i spanaćem

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.