Addiko banka i Mastercard vode vas u Kan

Prošetajte crvenim tepihom filmskog festivala u društvu svjetskih zvijezda

Proljeće u Francuskoj svuda u svijetu prepoznato je po glamuroznom filmskom festivalu u Kanu, koji će se ove godine održati po 73. put. Filmski velikani i zvijezde svjetske javne scene svake godine posjećuju ovaj festival u potrazi za novim kinematografskim ostvarenjima i spektakularnim provodom po čemu je ova smotra čuvena. Šetnja ovim crvenim tepihom smatra se privilegijom i samo odabrani imaju čast da budu dio ove raskošne filmske čarolije. 

Addiko banka i Mastercard vode vas u Kan

Sada i vi imate priliku da budete jedan on njih!

Mastercard i Addiko banka organizuju jedinstvenu nagradnu igru čija je glavna nagrada odlazak na ovogodišnji Kanski festival i tretman filmske zvijezde za dvije osobe. Učestvovanje u nagradnoj igri koja traje do 10. aprila, pobjedniku donosi nezaboravno iskustvo i glamurozno putovanje u vrijednosti od 15.000€. Uz ekskluzivno putovanje koje obuhvata dvije avionske karte, smještaj u luksuznom hotelu i vožnju limuzinom, dolazi i tretman uljepšavanja uz stiliste i frizere koji će izgledu pobjednika dodati francuski šik. Uz ovo ide i magija crvenog tepiha, pozivnice za filmske projekcije, kao i nezaobilazno druženje sa učesnicima festivala u backstage-u.

Zvuči spektakularno zar ne? Ako ste sebe nekad zamišljali kao filmsku zvijezdu i učesnika događaja na kojima se okupljaju svjetske poznate ličnosti, sada vam se pruža prilika da to i postanete na vrlo jednostavan način. Sa svakom upotrebom Mastercard® Addiko kreditne kartice na korak ste bliži ostvarenju sna.

Detalje nagradne igre potražite na sajtu Addiko banke.

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Za posvjetljivanje...

RECEPT
DANA

Lovačke šnicle

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.