Koliko lica vidite na ovoj slici?

Rješavanjem mozgalica trenirate mozak i jačate pamćenje, a pred vama je jedna koja nije tako laka kao što vam se možda čini.

Koliko lica vidite na ovoj slici?

Ako rješavate mozgalice, trenirate mozak i jačate pamćenje. Pred vama je jedna koja nije ni malo laka. Pogledajte sliku i pokušajte da pronađete što više lica. Prosječni ljudi vide 6-8, senzibilni do 10, najbolji 11, a ako ih vidite 12 i više…

Ako ih vidite 12 ili više, navodno bi to moglo da znači da imate blagu paranoju ili da ste jednostavno jako perceptivni. Takođe postoji mišljenje i da osobe koje vide više od 12 lica imaju IQ veći od 140. 

U svakom slučaju - napregnite oči i mozak te krenite u potragu!

 

 

 

Ako ne možete da pronađete sva lica, pogledajte gdje su sve skrivena... Možda ste ih sve pronašli, ali svakako su vješto prikrivena pa ih nije lako sve primijetiti.

 

 

 

 

espreso.rs

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.