U subotu u Podgorici Dan Sunca za sve mališane

Osmo izdanje popularne dječije manifestacije Dan Sunca biće održano u subotu, 20. septembra, u šoping moIu Delta City u Podgorici. Mališani će i ove godine imati priliku da se zabave i obogate svoja znanja u toku bogatog i kreativno osmišljenog cjelodnevnog programa. Program manifestacije će trajati od 10 do 20:40h, a programi će biti organizovani na parkingu ispred Delte i u centralnom atrijumu.

U subotu u Podgorici Dan Sunca za sve mališane

Mališani koji uživaju u prikupljanju novih znanja, druženju sa maskotama, crtanju, bojenju, vajanju i u zabavnim edukativnim igrama, moći će da učestvuju u kreativno-edukativnim radionicama koje će u terminu od 10 do 13h biti organizovane na parkingu ispred Delte. U okviru radionica sa djecom će se družiti predstavnici Turističke organizacije Podgorice, zatim Nevladine organizacije: Pružite nam šansu i Ekološki pokret Ozon, kao i Kreativni studio Abeceda, vajarka Nada Kažić i predstavnici kompanija i brendova: Podravka, Nestle, Isla, Dukat, Montecco i Western Union.

U terminu od 13 do 15 časova održaće se sportski program u toku kojeg će mališani moći da se oprobaju u košarci, fudbalu i rukometu, u čemu će im pomoći KK Budućnost Voli, FK Calcio i ŽRK Podgorica 2013.


Najmlađim posjetiocima, ali i njihovim roditeljima, najinteresantnije će biti sve popularnije takmičenje beba u puzanju, Sunčana Pufies puzijada, koje će se održati u centralnom atrijumu Delte, u terminima od 10:30 do 12:00h i od 17:30 do 18:30h. Priliku da se takmiči u petoj crnogorskoj puzijadi imaće 90 beba koje će se takmičiti u 15 takmičarskih grupa.

"Interesovanje za ovo izdanje puzijade je veće nego ikada pa je 90 takmičarskih mjesta popunjeno za nepuna 3 dana. Podsjećamo da je aktuelni rekord puzijade 4 sekunde i 60 stotinki, a ponosni rekorder je Aleksej Krgović iz Bijelog Polja. Dužina staze je i ovog puta 3 metra, a pravo učešća imaju bebe koje nisu prohodale." kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Incognito. Svi učesnici Sunčane Pufies puzijade dobiće Pufies poklone i diplome za učešće.


Popodnevni dio programa rezervisan je za sportske igrarije, ples i pjesmu. Nakon drugog dijela puzijade, kada će glavne zvijezde biti bebe, u 18:35h publici će se predstaviti učenici odjeljenja V-4 Osnovne škole „Mahmut Lekić“ iz Tuzi, koji će izvesti skeč „Kornjača i zec“, a nakon toga,  od 18:45h mališani predškolskog i mlađeg školskog uzrasta zabaviće se u raznim sportskim takmičenjima koja će biti organizovana u dijelu programa pod nazivom Sportske igrarije sa Žarkom Žapcem. Mališani će moći da se oprobaju u veselim igrama, a pobjednici će osvojiti Imlek poklone. U isto vrijeme, drugari koji vole da uživaju u kreativnim igrama moći će da se zabave u kreativnom kutku u kojem će ih čekati veseli tim Kreativne škole. Od 19:30h posjetioci manifestacije će uživati u nastupima Dječijeg hora Zvjezdice, Kulturnog centra Beauty i Plesne škole Dream.

Bogat, zanimljiv i dinamičan program manifestacije i ove godine garantuje odličan provod za sve mališane. Ogranizator manifestacije  je marketing agencija Incognito iz Podgorice.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Miris luka sa ruku ukloniće se...

RECEPT
DANA

Ledena poslastica

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.