U subotu u Podgorici Dan Sunca za sve mališane

Osmo izdanje popularne dječije manifestacije Dan Sunca biće održano u subotu, 20. septembra, u šoping moIu Delta City u Podgorici. Mališani će i ove godine imati priliku da se zabave i obogate svoja znanja u toku bogatog i kreativno osmišljenog cjelodnevnog programa. Program manifestacije će trajati od 10 do 20:40h, a programi će biti organizovani na parkingu ispred Delte i u centralnom atrijumu.

U subotu u Podgorici Dan Sunca za sve mališane

Mališani koji uživaju u prikupljanju novih znanja, druženju sa maskotama, crtanju, bojenju, vajanju i u zabavnim edukativnim igrama, moći će da učestvuju u kreativno-edukativnim radionicama koje će u terminu od 10 do 13h biti organizovane na parkingu ispred Delte. U okviru radionica sa djecom će se družiti predstavnici Turističke organizacije Podgorice, zatim Nevladine organizacije: Pružite nam šansu i Ekološki pokret Ozon, kao i Kreativni studio Abeceda, vajarka Nada Kažić i predstavnici kompanija i brendova: Podravka, Nestle, Isla, Dukat, Montecco i Western Union.

U terminu od 13 do 15 časova održaće se sportski program u toku kojeg će mališani moći da se oprobaju u košarci, fudbalu i rukometu, u čemu će im pomoći KK Budućnost Voli, FK Calcio i ŽRK Podgorica 2013.


Najmlađim posjetiocima, ali i njihovim roditeljima, najinteresantnije će biti sve popularnije takmičenje beba u puzanju, Sunčana Pufies puzijada, koje će se održati u centralnom atrijumu Delte, u terminima od 10:30 do 12:00h i od 17:30 do 18:30h. Priliku da se takmiči u petoj crnogorskoj puzijadi imaće 90 beba koje će se takmičiti u 15 takmičarskih grupa.

"Interesovanje za ovo izdanje puzijade je veće nego ikada pa je 90 takmičarskih mjesta popunjeno za nepuna 3 dana. Podsjećamo da je aktuelni rekord puzijade 4 sekunde i 60 stotinki, a ponosni rekorder je Aleksej Krgović iz Bijelog Polja. Dužina staze je i ovog puta 3 metra, a pravo učešća imaju bebe koje nisu prohodale." kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Incognito. Svi učesnici Sunčane Pufies puzijade dobiće Pufies poklone i diplome za učešće.


Popodnevni dio programa rezervisan je za sportske igrarije, ples i pjesmu. Nakon drugog dijela puzijade, kada će glavne zvijezde biti bebe, u 18:35h publici će se predstaviti učenici odjeljenja V-4 Osnovne škole „Mahmut Lekić“ iz Tuzi, koji će izvesti skeč „Kornjača i zec“, a nakon toga,  od 18:45h mališani predškolskog i mlađeg školskog uzrasta zabaviće se u raznim sportskim takmičenjima koja će biti organizovana u dijelu programa pod nazivom Sportske igrarije sa Žarkom Žapcem. Mališani će moći da se oprobaju u veselim igrama, a pobjednici će osvojiti Imlek poklone. U isto vrijeme, drugari koji vole da uživaju u kreativnim igrama moći će da se zabave u kreativnom kutku u kojem će ih čekati veseli tim Kreativne škole. Od 19:30h posjetioci manifestacije će uživati u nastupima Dječijeg hora Zvjezdice, Kulturnog centra Beauty i Plesne škole Dream.

Bogat, zanimljiv i dinamičan program manifestacije i ove godine garantuje odličan provod za sve mališane. Ogranizator manifestacije  je marketing agencija Incognito iz Podgorice.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Pileće bijelo meso biće sočno i meko...

RECEPT
DANA

Brze šnicle od krompira

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.