U subotu sedmo izdanje popularne dječije manifestacije Dan Sunca

I ove godine mališani će imati priliku da se zabave i nešto novo nauče u toku sedmog izdanja popularne dječije manifestacije Dan Sunca, koje će se održati u subotu, 21. septembra, u šoping molu Delta City. Program manifestacije će trajati od 10 do 20:30h, a dešavanja će biti organizovana na parkingu Delta City-ja i u centralnom atrijumu.

U subotu sedmo izdanje popularne dječije manifestacije Dan Sunca

Kao što su i navikli kada je Dan Sunca u pitanju, mališani će u terminu od 10 do 13h, na parkingu ispred Delte moći da učestvuju u kreativno-edukativnim radionicama. Organizator se potrudio da i ove godine obezbijedi zanimljive sadržaje, što garantuje dobar provod, ali i sticanje novih znanja. U okviru radionica sa djecom će raditi predstavnici nevladinih organizacija:  Pružite nam šansu, Ekološki pokret Ozon, Djeca prije svega, zatim kuvar i nutricionista Žarko Vučinić, kreativni studio Abeceda, vajarka Nada Kažić, i predstavnici kompanija: Metalac, Podravka, Erste Banka, Klikovac i Rokšped.

Tokom sportskog programa od 13 do 15 časova mališani će moći da se oprobaju u fudbalu i rukometu u čemu će im pomoći Škola fudbala Calcio i ŽRK Podgorica 2013.

U centralnom atrijumu Delte, u terminima od 10 do 12h i od 17 do 18:30h, biće organizovano takmičenje beba u puzanju, Sunčana NUK Puzijada. Priliku da se takmiči u trećoj crnogorskoj puzijadi imaće čak 90 beba: «Interesovanje za treću crnogorsku puzijadu je zaista veliko pa je lista od 72 takmičara popunjena za nepuna četiri dana. S obzirom na veliki broj prijava koje su pristizale i nakon zaključenja liste, u dogovoru sa sponzorom, listu smo proširili na 90 učesnika, tako da je priliku da se takmiči dobilo još 18 beba čije su prijave pristigle neposredno nakon zaključenja liste. Dakle, obaramo rekord u broju beba koje će puzati u Delti, a očekujemo da će biti oboren i rekod takmičenja», kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Incognito. Aktuelni rekord puzijade je 5 sekundi i 49 stotinki, a postigao ga je Aleksa Mrdak u februaru, u toku zimskog izdanja ovog popularnog takmičenja. Svi učesnici Sunčane NUK Puzijade dobiće NUK poklone i diplome za učešće.

Osim takmičenja beba u puzanju, u centralnom atrijumu Delte u terminu od 10 do 13h posjetioci manifestacije će moći da se druže i sa fotografom Aleksandrom Jaredićem i da se upoznaju sa proizvodima brenda Dr. Pasha.

Popodnevni dio programa rezervisan je za sportske aktivnosti, ples i pjesmu. Nakon drugog dijela Sunčane NUK Puzijade, kada će glavne zvijezde biti bebe, od 18:45h na scenu će stupiti mališani predškolskog i mlađeg školskog uzrasta koji će moći da učestvuju u raznim sportskim takmičenjima, u dijelu programa pod nazivom Sportske Igrarije. Mališani će moći da se oprobaju u raznim sporskim igrama, a za najbolje će biti obezbjeđeni pokloni. Ovaj segment programa vodiće popularni dječji animator Žarko Stanišić. U isto vrijeme, drugari koji vole da zaposle prstiće moći će da se zabave u Kreativnom kutku u kojem će ih čekati veseli tim kreativne igraonice Kids’ Time. Od 19:30h posjetioci manifestacije će uživati u nastupima plesača iz Kulturnog Centra Beauty i dječijeg hora Zvjezdice koji će izvesti nekoliko numera sa novog albuma „Baš je dobro dobar biti”.

U toku popodnevnog programa manifestacije biće proglašeni i pobjednici nagradnog konkursa „Sunčani kreativci” koji je organizovan na facebook stranici Dan Sunca. Svi pristigli radovi biće izloženi u centralnom atrijumu Delta City-ja, a posjetioci će u terminu od 10 do 18 časova moći da glasaju za one koji im se najviše dopadaju. Autori tri rada sa najvećim brojem glasova biće nagrađeni poklon paketom Dan Sunca i diplomom Najbolji Sunčani kreativac. Poklone za najbolje kreativce obezbijedila je knjižara Dijak.

Bogat, zanimljiv i kreativno osmišljen program manifestacije i ove godine garantuje sjajan provod za sve mališane. Dan Sunca je dan radosti!

Dan Sunca je tradicionalna dječija manifestacija koja se održava već sedam godina zaredom i u toku koje mališani imaju priliku da se sjajno zabave i nešto novo nauče u toku zanimljivog i kreativno osmišljenog cjelodnevnog programa. Ogranizator manifestacije  je marketing agencija Incognito iz Podgorice.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Za posvjetljivanje...

RECEPT
DANA

Lovačke šnicle

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.